John Mulaney:

Gikk fra kona - venter barn

Komikeren avslører at han venter barn med sin nye kjæreste, skuespiller Olivia Munn.

VENTER BARN: John Mulaney og Olivia Munn overrasker med babynyhet, et halvt år etter at romanseryktene begynte å svirre. Foto: Michael Simon/Shutterstock/NTB
VENTER BARN: John Mulaney og Olivia Munn overrasker med babynyhet, et halvt år etter at romanseryktene begynte å svirre. Foto: Michael Simon/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at komiker John Mulaney (39) skulle skille seg fra sin kone gjennom seks år, Annamarie Tendler (35).

Bruddet ble kjent kort tid etter at Mulaney hadde hatt et lengre rusrehabiliteringsopphold.

- Det knuser hjertet mitt at John har bestemt seg for å avslutte ekteskapet vårt, sa Tendler i en uttalelse den gang, gjengitt av blant andre Us Weekly.

Bare dager senere begynte det å florere rykter om at han hadde en flørt pågående med skuespiller Olivia Munn (41).

Venter barn

Nå bekrefter Mulaney ryktene, og kommer samtidig med en overraskende gladnyhet.

- Jeg gikk inn i dette forholdet, som har vært veldig vakkert, med noen fantastiske som har håndtert den ikke-kokainifiserte delen av meg. Det har vært helt utrolig. Hun har holdt meg i hånden gjennom det helvetet. Og vi venter barn sammen, sier han til programleder Seth Meyers i talkshowprogrammet hans.

FORELSKET: Her bekrefter Isabelle Eriksen forholdet på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

39-åringen forklarer at han møtte Munn for første gang i nettopp Meyers bryllup, da han giftet seg med kona Alexi Ashe i 2013.

- Så det var fint at det kom noe bra ut av bryllupet, fleiper han.

Takker kjæresten

Det var imidlertid ikke før på vårparten at de to ble kjent. Mulaney forklarer at de møttes i Los Angeles.

Mulaney har som nevnt vært på en rehabiliteringsklinikk for rusavhengighet. Han forklarer i intervjuet at det har vært utfordrende å bli rusfri, og at han føler seg heldig som har hatt Munn ved sin side etter oppholdet.

- Olivia og denne babyen har hjulpet med meg å redde meg fra meg selv i denne tidlige reisen ut av behandling, sier han avslutningsvis.

Munn selv har ikke uttalt seg om verken forholdet eller graviditeten.

MOR FOR FØRSTE GANG: Olivia Munn venter sitt første barn sammen med sin nye kjæreste. Foto: Christine Chew/UPI/NTB
MOR FOR FØRSTE GANG: Olivia Munn venter sitt første barn sammen med sin nye kjæreste. Foto: Christine Chew/UPI/NTB Vis mer

Første barn

Hun var tidligere i et tre år langt forhold med NFL-proffen Aaron Rodgers (35), men de gikk hver til sitt i 2017. To år senere forelsket hun seg i elleve år yngre Robert Tuckers (30).

Hun har også vært i forhold med skuespillere Chris Pine (41) og Joel Kinnaman (41). Derfor satte hun selv fart på ryktemølla da hun i fjor spekulerte på om en av hennes ekser var homofile - på grunn av dårlig sex.

Nå blir hun imidlertid mor for første gang, så det kan tenkes at hun er fornøyd med sexlivet med sin nye kjæreste. Barnet blir også Mulaneys første.

LES OGSÅ: Ny kjæreste etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer