Gikk fra det ene utfordrende antrekket til det andre

Se alle Kim Kardashians antrekk fra moteuken i Paris.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (33) lå ikke på latsiden under moteuken i Paris. Reality-stjernen ble sett i flere flotte antrekk, og får nå skryt fra utenlandsk motepresse.

Under moteuken i Paris hadde hun på seg flere antrekk som vakte oppsikt, og som var sammensatt til fingerspissene.

Fellestrekkene er selvfølgelig at de forminsker midje - og forstørrer rumpe og byste. Hennes velkjente timeglassfigur blir dermed fremhevet på best mulig vis, noe reality-stjernen utnytter til det fulle.

SORT: En av dagene under moteuken i Paris, gikk Kim for den lille sorte, sammen med nøytrale sko og løst hår.  Foto: Ralph, PacificCoastNews/All Over
SORT: En av dagene under moteuken i Paris, gikk Kim for den lille sorte, sammen med nøytrale sko og løst hår. Foto: Ralph, PacificCoastNews/All Over Vis mer

Tidligere har Kim vært kjent for en mer «harry» og smakløs stil, som hun har beveget seg gradvis vekk fra, etter hun ble sammen med Kanye West.

KULE: Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Kim og Kanye kler seg.  Foto: imago/PanoramiC/ All Over Press
KULE: Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Kim og Kanye kler seg. Foto: imago/PanoramiC/ All Over Press Vis mer

Den mørkhårede skjønnheten har blitt sett i flere moteriktige og stilige antrekk siden den gang, og det ene viser mer hud enn det andre.

Matcher datteren

Også datteren North West, som hun har med ektemannen Kanye West, har blitt sett i dyre designerklær. Og de berømte foreldrene er ikke redd for å pynte på datteren sin.

På ettårsdagen fikk nemlig lille North West en litt uvanlig bursdagsgave av foreldrene sine. Kim ga nemlig datteren hull i ørene for å markere bursdagen hennes, og North hadde en stor diamant i hvert øre. 

LIKE: Kim og North matchet i Givency.  Foto: Ralph, PacificCoastNews/All Over
LIKE: Kim og North matchet i Givency. Foto: Ralph, PacificCoastNews/All Over Vis mer

Det er ikke bare mor og datter som matcher. Kim og Kanye har flere ganger vist seg i matchende antrekk, og er ikke redd for å skille seg ut.

I en av episodene av den populære reality-serien «Keeping Up With The Kardashians», sa Kanye til og med at han ville at Kim skulle kaste alle klærne sine, slik at han kunne erstatte de.

LIKE: Kanye West og Kim Kardashian i luksusmerket Balmain. Foto: imago/PanoramiC/ All Over Press
LIKE: Kanye West og Kim Kardashian i luksusmerket Balmain. Foto: imago/PanoramiC/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Slik ladet de opp til bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer