ENDELIG GIFT: Onsdag denne uken giftet Jennifer Aniston og Justin Theroux seg hjemme i deres luksusmansion i Bel Air i Los Angeles - tre år etter at han gikk ned på kne. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG GIFT: Onsdag denne uken giftet Jennifer Aniston og Justin Theroux seg hjemme i deres luksusmansion i Bel Air i Los Angeles - tre år etter at han gikk ned på kne. Foto: NTB ScanpixVis mer

Gikk fra bursdagsfeiring til bryllupsfest

Jennifer Aniston og Justin Theroux lurte alle gjestene trill rundt.

SEOGHØR.NO: Mange har spekulert i om Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (43) kom til å forbli «evig forlovet» - ettersom drømmebryllupet er blitt utsatt flere ganger.

Men onsdag denne uken brøt de to den tre år lange forlovelsen, og overrasket venner og familie med bryllup i hagen i deres felles luksusmansion i Bel Air i Los Angeles.

Gjestene var, ifølge nettstedet People, uviten om hva som skulle skje da de kom til det festpyntede huset, og trodde at de var invitert til Justin Theroux' 44-årsdag. Han fyller nemlig år 10. august.

Jennifer og Justin pleier alltid å feire «The Leftovers»-stjernens fødselsdag i begynnelsen av august, så det var ingen som rynket på nesen da invitasjonene kom i posten.

- Gjestene ble fortalt at det skulle være bursdagsfest for Justin. Jen og Justin ville overraske vennene, og de ble sannerlig overrasket. Jen har vært meget flink til å holde bryllupet hemmelig, og bare et par av hennes nærmeste visste at bursdagsfesten egentlig var bryllupet deres, forklarer en kilde til People.

FESTLIG: Det var hjemme i luksusboligen i fasjonable Bel Air i Los Angeles at Justin og Jennifer ga hverandre sine ja onsdag denne uken. Festlighetene ble feiret med 74 gjester til stede. Foto: NTB Scanpix
FESTLIG: Det var hjemme i luksusboligen i fasjonable Bel Air i Los Angeles at Justin og Jennifer ga hverandre sine ja onsdag denne uken. Festlighetene ble feiret med 74 gjester til stede. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fra bursdag til bryllup

På gjestelisten sto blant andre «Friends»-kollega Lisa Kudrow (52), mediamogul Howard Stern (61), artist Sia Furler (39), skuespillerparet Emily Blunt (32) og John Krasinski (35), talkshow-vertinne Ellen DeGeneres (57) og den kjente motefotografen Terry Richardson (49).

Men da gjestene så bryllupskaken, som ifølge UsMagazine var pyntet med en miniversjon av Justin og Jennifer i bryllupsantrekk på toppen av kaken, var det nok flere av gjestene som forsto at noe var i gjære.

Har allerede dratt på bryllupsreise

De to reiseglade skuespillerne har allerede reist på bryllupsreise, og torsdag formiddag ble de fotografert på flyplassen i Los Angeles da de gikk om bord i et privatfly. Ifølge amerikanske medier er også bryllupsreisen topphemmelig.

ADIOS: Jennifer Aniston og Justin Therox fotografert på vei inn i privatflyet deres dagen etter bryllupet. Hvor bryllupsreisen går er foreløpig uvisst. Foto: NTB Scanpix
ADIOS: Jennifer Aniston og Justin Therox fotografert på vei inn i privatflyet deres dagen etter bryllupet. Hvor bryllupsreisen går er foreløpig uvisst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin og Jennifer har siden de to ble kjærester i 2011 reist jorden rund, og har blant annet pleiet kjærligheten i Mexico, på den eksotiske øya Bora Bora i Stillehavet og i vakre Italia.

Det er første gang Theroux smies i hymens lenker, mens Jennifer Aniston sier «I do» for andre gang. I perioden 2000 til 2005 var hun gift med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (51).

LES OGSÅ: Superparene som brast

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.