ENDELIG GIFT: Onsdag denne uken giftet Jennifer Aniston og Justin Theroux seg hjemme i deres luksusmansion i Bel Air i Los Angeles - tre år etter at han gikk ned på kne. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG GIFT: Onsdag denne uken giftet Jennifer Aniston og Justin Theroux seg hjemme i deres luksusmansion i Bel Air i Los Angeles - tre år etter at han gikk ned på kne. Foto: NTB ScanpixVis mer

Gikk fra bursdagsfeiring til bryllupsfest

Jennifer Aniston og Justin Theroux lurte alle gjestene trill rundt.

SEOGHØR.NO: Mange har spekulert i om Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (43) kom til å forbli «evig forlovet» - ettersom drømmebryllupet er blitt utsatt flere ganger.

Men onsdag denne uken brøt de to den tre år lange forlovelsen, og overrasket venner og familie med bryllup i hagen i deres felles luksusmansion i Bel Air i Los Angeles.

Gjestene var, ifølge nettstedet People, uviten om hva som skulle skje da de kom til det festpyntede huset, og trodde at de var invitert til Justin Theroux' 44-årsdag. Han fyller nemlig år 10. august.

Jennifer og Justin pleier alltid å feire «The Leftovers»-stjernens fødselsdag i begynnelsen av august, så det var ingen som rynket på nesen da invitasjonene kom i posten.

- Gjestene ble fortalt at det skulle være bursdagsfest for Justin. Jen og Justin ville overraske vennene, og de ble sannerlig overrasket. Jen har vært meget flink til å holde bryllupet hemmelig, og bare et par av hennes nærmeste visste at bursdagsfesten egentlig var bryllupet deres, forklarer en kilde til People.

FESTLIG: Det var hjemme i luksusboligen i fasjonable Bel Air i Los Angeles at Justin og Jennifer ga hverandre sine ja onsdag denne uken. Festlighetene ble feiret med 74 gjester til stede. Foto: NTB Scanpix
FESTLIG: Det var hjemme i luksusboligen i fasjonable Bel Air i Los Angeles at Justin og Jennifer ga hverandre sine ja onsdag denne uken. Festlighetene ble feiret med 74 gjester til stede. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fra bursdag til bryllup

På gjestelisten sto blant andre «Friends»-kollega Lisa Kudrow (52), mediamogul Howard Stern (61), artist Sia Furler (39), skuespillerparet Emily Blunt (32) og John Krasinski (35), talkshow-vertinne Ellen DeGeneres (57) og den kjente motefotografen Terry Richardson (49).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men da gjestene så bryllupskaken, som ifølge UsMagazine var pyntet med en miniversjon av Justin og Jennifer i bryllupsantrekk på toppen av kaken, var det nok flere av gjestene som forsto at noe var i gjære.

Har allerede dratt på bryllupsreise

De to reiseglade skuespillerne har allerede reist på bryllupsreise, og torsdag formiddag ble de fotografert på flyplassen i Los Angeles da de gikk om bord i et privatfly. Ifølge amerikanske medier er også bryllupsreisen topphemmelig.

ADIOS: Jennifer Aniston og Justin Therox fotografert på vei inn i privatflyet deres dagen etter bryllupet. Hvor bryllupsreisen går er foreløpig uvisst. Foto: NTB Scanpix
ADIOS: Jennifer Aniston og Justin Therox fotografert på vei inn i privatflyet deres dagen etter bryllupet. Hvor bryllupsreisen går er foreløpig uvisst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin og Jennifer har siden de to ble kjærester i 2011 reist jorden rund, og har blant annet pleiet kjærligheten i Mexico, på den eksotiske øya Bora Bora i Stillehavet og i vakre Italia.

Det er første gang Theroux smies i hymens lenker, mens Jennifer Aniston sier «I do» for andre gang. I perioden 2000 til 2005 var hun gift med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (51).

LES OGSÅ: Superparene som brast