Gikk fra å være et mobbeoffer til å selv bli en mobber

Sophie Elise legger ikke skjul på at oppveksten nordpå har vært tøff.

SOPHIE ELISE: Bloggeren Sophie Elise Isachsen har fått mye skryt for sin forvandling den siste tiden. Dette er tatt under Spellemannsprisen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SOPHIE ELISE: Bloggeren Sophie Elise Isachsen har fått mye skryt for sin forvandling den siste tiden. Dette er tatt under Spellemannsprisen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Rosablogger Sophie Elise (21) er blitt hyllet i media for sin åpenhet, og for å tørre å si sin mening, der andre lukker munnen av frykt for hva konsekvensene blir. Men i et intervju med VG Helg forteller 21-åringen at ikke alt bare har vært fryd og gammen for henne.

Barne- og ungdomsskolen ble et mareritt for Harstad-jenta - som følte at hairextentions, heftig sminke og push up-bh ble måten «å ta igjen» på. Mobbingen tok midlertidig slutt, men hun ble selv en mobber.

- Transformasjonen ga meg en form for maktfølelse. Jeg prøvde hardt å være kul, og begynte å plage andre for å føle meg bedre selv. 

- Matpakken spiste jeg på do

VG Helg skriver at ting falt tilbake igjen i det samme mønsteret da Sophie Elise begynte på videregående.

- Jeg var så usikker. Mens de andre jentene hadde rike foreldre, spilte håndball og var ekstremt flinke på skolen, var jeg ingen av delene. Jeg skilte meg veldig ut med lange extentions, brune linser og solsprayet hud. Jeg følte at alle så på meg, og hadde ingen å gjøre gruppearbeid med eller sette meg med i kantina. Matpakken spiste jeg på do. Etter hvert skulket jeg mer og mer. Jeg lot som jeg dro på skolen, men fikk hjem igjen når mamma og pappa hadde dratt på jobb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer