STRANDBRYLLUP: Den tidligere forsmådde "Ungkaren"-frieren Melissa Rycroft droppet både sko og tung brudekjole da hun lørdag giftet seg med sin nye mann Tye Strickland på en strand i Mexico. Her er paret under en premierefest i november. Foto: Stella Pictures
STRANDBRYLLUP: Den tidligere forsmådde "Ungkaren"-frieren Melissa Rycroft droppet både sko og tung brudekjole da hun lørdag giftet seg med sin nye mann Tye Strickland på en strand i Mexico. Her er paret under en premierefest i november. Foto: Stella PicturesVis mer

Gikk barbeint til alteret

Det var ikke bare følelsene som gjorde det hett under "Ungkaren"-stjernens bryllup...

SEHER.NO:  Melissa Rycroft (26) fikk en hel nasjons sympati da hun tidligere i år forlovet seg med "Ungkaren" Jason Mesnick i den amerikanske TV-serien - for så å bli dumpet til fordel for sin finalemotstander Molly Malaney i sesongens siste program.

Kanskje var det derfor hun droppet kirkebryllup, da hun lørdag giftet seg med sin nye favoritt-ungkar, forsikringsselgeren Tye Strickland.

Turtelduene ble ifølge Star Magazine smidd i hymens lenker på en strand på den lille meksikanske øya Isla Mujeres. Og selv om brudeparet ventet til langt på kveld med seremonien, ble både følelser og temperaturene så hete at bruden raskt måtte kutte ned på antrekket.


- Bryllupet startet da sola gikk ned. Melissa var i likhet med alle de andre bryllupsgjestene barbeint. Brudeparet ga hverandre sine bryllupsløfter i vannkanten, sier en av gjestene til bladet.

Melissa skal også ha valgt en lett, flagrende brudekjole for å takle været.


Til tross for det glovarme været, var imidlertid Melissa storfornøyd med seremonien.

- Bryllupet gikk veldig rolig for seg, noe som passer med personligheten min, sa hun til TV-programmet "Good Morning America", ifølge Us Magazine.

Rycroft - som også er kjent for å ha kommet på andreplass i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse" - har vært forlovet med Strickland siden juni.


LES OGSÅ: Misbrukt i "Ungkaren"-flørt