Johnny Depp:

Gikk amok på filmsett

Johnny Depp skal ha prøvd å angripe en manager.

MISTET BESINNELSEN: Johnny Depp skal ha prøvd å starte en slåsskamp på settet til sin siste film «LAbyrinth». Foto: NTB Scanpix
MISTET BESINNELSEN: Johnny Depp skal ha prøvd å starte en slåsskamp på settet til sin siste film «LAbyrinth». Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Skuespilleren Johnny Depp skal ha angrepet en film-manager på settet til sin nye film «LAbyrinth.» Den 54 år gamle filmstjernen skal ha vært full og fullstendig mistet kontrollen, sier flere kilder til nettsiden Page Six.

Johnny skal ha prøvd å angripe filmveteranen med en knyttneve, mens han sa:

«Jeg gir deg 100 000 dollar hvis du denger til meg nå.»

Deretter ble han dratt bort fra settet.

I filmen spiller Depp rollen som den ekte LAPD detektiven Russel Poole, som etterforsket mordet på Biggie Smalls. Problemet på settet skal ha startet da Depp ansatte to av sine kompiser i rollene som en politimann og en hjemløs person. En kilde forklarte hendelsen på settet med at Depp nektet å avslutte innspillingene til avtalt tid.

«Johnnys venner var med i scenen, og det utviklet seg til så mye mer enn det burde ha gjort.» Produsentene for filmen hadde leid en gate i downtown LA, som var avsperret for innspillingen, og da tiden var løpt ut for avsperringen, ville «Pirates»-stjernen fortsette å filme.

Drakk hele dagen

Produsentene skal, ifølge kildene, ha bedt om tillatelse til å fortsette å filme, men til slutt forklarte en «location manager» at scenen måtte avsluttes. Regissør Brad Furman uttalte deretter: «Prøv å fortelle det til Johnny Depp.»

Johnny skal ha vært full etter å ha drukket og røkt hele dagen på settet. Han skrek i ansiktet til location manageren: «Hvem er du? Du har ingen rett.»

Han skal ha svart at han bare gjorde jobben sin, mens Johnny prøvde å kjøre en knyttneve inn i magen hans før han ble dratt bort av medlemmer fra staben.

En representant for Depp har i ettertid kommentert saken, og sagt at saken er blitt svært overdrevet.

- Johnny Depp er en lojal og profesjonell kollega, samt en super samarbeidspartner som støtter andre kunstnere. Han behandler alltid staben og folk rundt ham med enorm respekt. Filmer kan være stressende, og noen ganger blir situasjoner svært overdrevet. Vi liker alle historier, men her finnes det ikke noen.

Ekstravagant livsstil

I fjor ble det kjent at Johnnys tidligere forretningsapparat, gruppen TMG, hevdet at stjerna brukte over 16 millioner kroner i måneden på en såkalt «ultra-ekstravagant livsstil».

SNAKKER OM TRUMP: Under en opptreden på en drive-in-kino i Glastobury i England, skulle Depp introdusere filmen «The Libertine». Men etter å ha besvart noen spørsmål fra de 1500 frammøtte, begynte Depp å snakke om USAs president Donald Trump. Video: NME Vis mer

Det kom som et tilsvar etter at Johnny saksøkte dem i januar i fjor, der han hevdet at de hadde svindlet ham for over 200 millioner kroner.

Skuespilleren gikk hardt ut mot advokat Jacob A. Bloom, som jobber i firmaet Bloom Hergott Diemer Rosenthal & LaViolette. Han hevdet at firmaet, som har klienter som Nicolas Cage og Jackie Chan, har svindlet ham for 35 millioner dollar.

Det tilsvarer over 277 millioner norske kroner. Johnny mener at advokaten har drevet med «profesjonell feilbehandling» av ham som klient, som igjen har kostet ham flere titalls millioner dollar.

Saken bunner i at «Black Mass»-stjerna først gikk til sak mot TMG, fordi han mente de hadde underslått penger fra ham. Han hevdet også at de hadde gitt seg selv millionlønninger - på hans regning.

Dette er ikke TMG enig i. I et motsøksmål slo de hardt tilbake mot skuespilleren. Depp svarte raskt på søksmålet og forklarte, via advokat Adam Waldman, at TMGs svar bare var en strategi for å sverte skuespilleren.

I rettspapirer, signert TMG, viste det seg at Johnny Depps enorme pengeforbruk trolig var langt villere og større enn først antatt, og gruppen hevdet at de prøvde å stoppe det flere ganger. Det betyr at gjeldsproblemene hans mest sannsynlig er selvforskyldt, og ikke TMG sin feil, som skuespilleren hevder.

Saken fortsetter nedenfor.

RIVER SEG LØS: Johnny Depp river av seg Donald Trump-maska i en «behind the scenes»-video regissør Jeremy Konner la ut på Twitter. Video: Jeremy Konner Vis mer Vis mer

Millionbeløp på luksusvarer

Blant andre skrev Hollywood Reporter at «Alice in Wonderland»-skuespilleren brukte 500 000 dollar - rundt fire millioner kroner - i leie for oppbevaring av sin samling av Hollywood-rekvisitter.

142 000 kroner har også gått til kofferter og vesker fra Prada, ifølge The Wrap.

Hans private øy i Bahamas-regionen skal i tillegg koste nærmere åtte millioner kroner å vedlikeholde.

Skuespilleren har brukt over 623 millioner kroner på sine totalt 14 boliger, 149 millioner kroner på en luksusbåt og nærmere en kvart million i måneden på dyre viner.

Johnny skal angivelig også ha brukt enorme summer på nærmere 70 gitarer, 200 modernistiske kunstverk og effekter etter stjerner som Marlon Brando og Marilyn Monroe.

LES OGSÅ: - Samboere igjen etter utroskapssjokket