SKAL DET VÆRE EN SANG? : Are Kalvø tok utfordringen om å synge julesanger opp i fjeset på folk på strak arm. Foto: Seher.no
SKAL DET VÆRE EN SANG? : Are Kalvø tok utfordringen om å synge julesanger opp i fjeset på folk på strak arm. Foto: Seher.noVis mer

Gikk amok med englesang

- Nå kan engleskolen angre... Se video!

Se video av Are Kalvøs englestunt nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Komikeren Are Kalvø (38) - kjent som både fofatter, fra scenen og radioprogrammet "Hallo i uken" på NRK P2 - kan nå også føre opp "engel" på sin CV.

Kalvø var nemlig først ut i sin egen "englekalender-aksjon" til inntekt for Redd Barna - hvor kjente norske komikere må takle en utfordring utkledd som engler. Det hele sendes på radiokanalen P4 og filmes for Redd Barnas hjemmesider.

- Jeg har blitt utfordret til å synge for ukjente folk, helst så nærme som mulig. Det har gått bra så langt, selv om noen nok er litt skeptiske, smiler komikeren når Seher.no møter ham foran Stortinget.

Komikeren spøker med at han lenge har tenkt på å prøve seg i engel-yrket, og er derfor for glad for å kunne kombinere dette med en innsamling for Redd Barna.

-  Jeg har tidligere prøvd å komme inn på "engleskolen", men kom ikke inn. Nå kan de angre, ler han.

I tillegg til Kalvø er Atle Antonsen, Johan Golden, Knut Nærum, Dagfinn Lyngbø og Christine Koht blant komikerne som har sagt ja til å stille opp for den gode saken.

Og etter å ha sunget for flere overrumplede fotgjengere, legger ikke Kalvø skjul på at han gleder seg til å se hva spesielt Koht vil finne på.

- Hun eier jo ikke hemninger, så jeg må nok tenke meg lenge om før jeg kan finne en utfordring som hun synes er litt flau, ler han.

De forskjellige komikernes stunt kan du følge på Redd Barnas hjemmesider (ekstern lenke).

Se hvordan Are Kalvø klarte seg som syngende engel her:


[obj:media:7138]
Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Flyvende rådyr drepte kvinne

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.