Gigi Hadid:

Gigis forside skaper storm i Midtøsten

Supermodellen siste stunt skaper debatt.

EN AV VERDENS STØRSTE: Gigi Hadid er en av verdens største og mest eksponerte supermodeller. På Forbes' kåring over best betalte supermodeller i 2016 havnet hun på en femteplass, rett bak meritterte stjerner som Adriana Lima og Gisele Bundchen. Foto: WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
EN AV VERDENS STØRSTE: Gigi Hadid er en av verdens største og mest eksponerte supermodeller. På Forbes' kåring over best betalte supermodeller i 2016 havnet hun på en femteplass, rett bak meritterte stjerner som Adriana Lima og Gisele Bundchen. Foto: WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Hun er bare 21 år, men er allerede ansett som en av verdens fremste supermodeller. Gigi Hadid er å se på catwalken for verdens største designere, på forsida av store motebibler og i reklamekampanjer for skjønnhetsgiganter.

Hun har i tillegg rundt 30 millioner følgere på Instagram, og blir av The Guardian døpt til «verdens første Instagram-supermodell».

Når alle skal ha en bit av kaka og man eksponeres til enhver tid, er det forstålig at man også får kritikere på nakken.

Denne gangen er det en magasinforside som har fått mange til å rase. På forsida av den første arabiske utgaven av Vogue noen sinne finner vi Hadid, med et hårdekkende, glitrende sjal på hodet.

Får kritikk

Flere Twitter-brukere hevder ifølge New York Daily News at det er feil å ha ei amerikansk jente på forsida, når man retter seg mot kvinner i Midtøsten.

Saken fortsetter under bildet.

Halima Aden ble blant annet nevnt som et annet alternativ. Hun skapte nylig oppstyr i New York, da hun gikk på catwalken med hijab, ifølge Vogue.

Andre tilbakemeldinger går nettopp på at Hadid har på seg et hijab-lignende hodeplagg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer