POPULÆR: Gigi Hadid har nærmere 27 millioner følgere på Instagram og er en av verdens mest kjente supermodeller. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment / NTB Scanpix
POPULÆR: Gigi Hadid har nærmere 27 millioner følgere på Instagram og er en av verdens mest kjente supermodeller. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Gigi Hadid:

Gigi Hadid ofrer medisinen sin for karrieren

Den amerikanske supermodellen lar karrieren gå foran alt.

Publisert

Gigi Hadid (21) er en av de mest ettertraktede modellene i USA og Europa for tida, men til tross for suksessen og populariteten, er det mye vi ikke vet om den unge stjerna.

I et intervju med Elle nylig avslører modellen at hun har problemer med skjoldbruskkjertelen, men at hun ikke tar medisinene sine.

- Jeg har stoffskifteproblemer, men har ikke tatt medisiner på to år. Jeg vil ikke miste flere kilo og ha musklene på rett sted før jeg skal delta på Victoria Secret-showet, sa Hadid i intervjuet som ble gjort før det årlige undertøysshowet som ble spilt inn natt til 1. desember.

I det samme intervjuet forteller modellen at hun vil ta en pause fra sosiale medier i tiden framover. Hadid følges av nærmere 27 millioner på Instagram.

- Jeg tar en måned pause. Jeg skal ikke slette kontoen min, bare skru av appene. Fremover kommer jeg til å ta en pause når jeg føler for det, og når jeg kommer tilbake, håper jeg folk vil fortsette å følge meg. Hvis folk blir sure for det, er de ikke verdt å ha som følgere, sier hun.

Vokste opp i Los Angeles

Gigi Hadid er født og oppvokst i Los Angeles, men etter videregående flyttet hun til New York for å satse på modellkarrieren. I januar 2015 ble hun kåret til «Model of the Year» av Daily Front Row.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

I oktober fikk Gigis lillesøster Bella (20), som også jobber som modell, prisen for «Samlet for en Lyme-fri verden» av den Globale Lyme-alliansen. Gigi er nemlig ikke den eneste som har slitt med sykdom i familien.

Lillesøsteren mottok prisen i New York sammen med sin mor Yolanda Hadid, som er kjent fra «The real housewives of Beverly Hills», og faren Mohamed Hadid som jobber som eiendomsutvikler.

- Livet er ikke alltid slik det ser ut, og det vanskeligste med denne reisen har vært å bli dømt for hvordan du ser ut fremfor hvordan du føler deg, sa hun fra scenen ifølge Fox News.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer