Gigi Hadid:

Gigi Hadid ofrer medisinen sin for karrieren

Den amerikanske supermodellen lar karrieren gå foran alt.

POPULÆR: Gigi Hadid har nærmere 27 millioner følgere på Instagram og er en av verdens mest kjente supermodeller. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment / NTB Scanpix
POPULÆR: Gigi Hadid har nærmere 27 millioner følgere på Instagram og er en av verdens mest kjente supermodeller. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Gigi Hadid (21) er en av de mest ettertraktede modellene i USA og Europa for tida, men til tross for suksessen og populariteten, er det mye vi ikke vet om den unge stjerna.

I et intervju med Elle nylig avslører modellen at hun har problemer med skjoldbruskkjertelen, men at hun ikke tar medisinene sine.

- Jeg har stoffskifteproblemer, men har ikke tatt medisiner på to år. Jeg vil ikke miste flere kilo og ha musklene på rett sted før jeg skal delta på Victoria Secret-showet, sa Hadid i intervjuet som ble gjort før det årlige undertøysshowet som ble spilt inn natt til 1. desember.

I det samme intervjuet forteller modellen at hun vil ta en pause fra sosiale medier i tiden framover. Hadid følges av nærmere 27 millioner på Instagram.

- Jeg tar en måned pause. Jeg skal ikke slette kontoen min, bare skru av appene. Fremover kommer jeg til å ta en pause når jeg føler for det, og når jeg kommer tilbake, håper jeg folk vil fortsette å følge meg. Hvis folk blir sure for det, er de ikke verdt å ha som følgere, sier hun.

Vokste opp i Los Angeles

Gigi Hadid er født og oppvokst i Los Angeles, men etter videregående flyttet hun til New York for å satse på modellkarrieren. I januar 2015 ble hun kåret til «Model of the Year» av Daily Front Row.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

I oktober fikk Gigis lillesøster Bella (20), som også jobber som modell, prisen for «Samlet for en Lyme-fri verden» av den Globale Lyme-alliansen. Gigi er nemlig ikke den eneste som har slitt med sykdom i familien.

Lillesøsteren mottok prisen i New York sammen med sin mor Yolanda Hadid, som er kjent fra «The real housewives of Beverly Hills», og faren Mohamed Hadid som jobber som eiendomsutvikler.

- Livet er ikke alltid slik det ser ut, og det vanskeligste med denne reisen har vært å bli dømt for hvordan du ser ut fremfor hvordan du føler deg, sa hun fra scenen ifølge Fox News.