Gigi Hadid bryter tausheten om kjæresten

Supermodellen Gigi Hadid har holdt kortene tett til brystet om den nye mannen i sitt liv - helt til nå.

HOT PAR: Siden november i fjor har Gigi Hadid og Zayn Malik vært blant de hotteste parene i Hollywood.  Foto: Splash News
HOT PAR: Siden november i fjor har Gigi Hadid og Zayn Malik vært blant de hotteste parene i Hollywood. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I november i fjor ble supermodellen Gigi Hadid (20) sammen med tidligere popstjernen Zayn Malik (23). Oppmerksomheten rundt kjendisparet har vært enorm, men de to hovedpersonene har holdt kortene tett til brystet.

Under MTV Movie Awards natt til søndag snakket Gigi endelig om sin berømte kjæreste. Paret har stilt opp på en rekke bilder for motemagasinet Vogue, og den erfarne modellen hadde det ekstra gøy da kjæresten var med på jobb.

- Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe med ham hver dag. Det føles ikke som arbeid når han er der. Det var veldig gøy, sier Gigi om Vogue-bildene til nettstedet E!Online.

Modellen, som blant annet har gått modell for Marc Jacobs, Chanel og Michael Kors, skryter av Zayns arbeid foran kameraet.

- Han ser naturlig bra ut og er en god modell. Han trenger ikke mye hjelp.

VERNER OM PRIVATLIVET: Paret har ikke snakket mye offentlig om hverandre.  Foto: Splash News
VERNER OM PRIVATLIVET: Paret har ikke snakket mye offentlig om hverandre. Foto: Splash News Vis mer

Hadid er bestevenninne med Kendall Jenner, som for tiden dater One Direction-stjernen Harry Styles. Det skapte stor oppstandelse blant fansen, da Zayn Malik forlot det samme bandet i mars i fjor.

KOM ALENE: Hadid kom alene til MTV Movie Awards lørdag.  Foto: Splash News
KOM ALENE: Hadid kom alene til MTV Movie Awards lørdag. Foto: Splash News Vis mer

Den siste tiden har han fokusert på sin solokarriere og Gigi har vært med i en av musikkvideoene hans, «Pillowtalk». Hun er derimot usikker på om hun vil være med i flere.

- Det er jeg ikke sikker på. Det er viktig for en artist å forandre seg i musikkvideoene. Kanskje om et par år, hintet stjernen.

SPILTE MOT HVERANDRE: I Zayns musikkvideo «Pillowtalk» er Gigi hovedpersonen.  Foto: Xposure
SPILTE MOT HVERANDRE: I Zayns musikkvideo «Pillowtalk» er Gigi hovedpersonen. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Nå blir lillesøstrene supermodeller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer