Giggs elskerinne ble mamma

Modellen Imogen Thomas har endelig fått sin egen familie.

HADDE EN AFFÆRE: Det kom som et sjokk på britene da Imogen Thomas for to år siden stod fram som elskerinnen til tobarnsfaren og fotballproffen Ryan Giggs.
HADDE EN AFFÆRE: Det kom som et sjokk på britene da Imogen Thomas for to år siden stod fram som elskerinnen til tobarnsfaren og fotballproffen Ryan Giggs. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2011 ble den britiske glamour-modellen Imogen Thomas (30) avslørt som elskerinnen til den gifte fotballstjernen Ryan Giggs (39). Nå har hun startet et nytt kapittel i sitt eget liv.

Mandag ble nemlig Imogen og kjæresten Adam Horsley foreldre til en liten jente som har fått navnet Ariana Siena, skriver The Sun.

- Mor og barn har det veldig fint og begge er friske. Imogen er glad ettersom hun ønsket seg en datter, sier 30-åringens talsperson ifølge nettstedet.

Den vakre brunetten skal ha tatt keisersnitt fordi datteren lå i seteleie.

- Nå har jeg satt datoen for keisersnittet. Jeg gleder meg og er nervøs på samme tid, men jeg kan nesten ikke vente med å få treffe babyen min, skrev hun på Twitter sist måned.

- For dere som kritiserer meg fordi jeg skal ta keisersnitt, så er det legen som har sagt at jeg må gjøre det fordi magemusklene mine er for sterke til å snu babyen, la hun til.
LES OGSÅ: - Jeg risikerte alt ved å være elskeren hans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer