Giggs anklaget for 8 år lang affære med brorens kone

Nye sterke anklager mot Ryan Giggs i engelsk tabloidavis.

NY SKANDALE: Ryan Giggs er igjen i hardt vær.  Foto: Reuters
NY SKANDALE: Ryan Giggs er igjen i hardt vær. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO: Fotballsesongen er over, men for Ryan Giggs (37) er det lite pause fra rampelyset av den grunn.Etter at han først ble navngitt som mannen som forsøkte å stoppe engelske aviser fra å skrive om hans utroskap, blir han nå anklaget for nok en affære.

News Of The World skriver nemlig søndag at Manchester United-stjernen skal ha hatt ett åtte år langt forhold til sin egen brors nåværende kone, Natasha (28).

Skandalene rundt Giggs startet med forholdet til Big Brother-stjernen Imogen Thomas. Men ifølge søndagsavisen tilbragte Giggs så seint som 9. april en natt med Natasha. Tabloidavisen hevder også at de to møttes regelmessig da Giggs kone Stacey var gravid.

Giggs skal for første gang ha møtt Natasha da hun var single i 2003, mens han var forlovet med sin nåværende kone Stacey - som på det tidspunktet også var gravid.

I mai 2003 begynte Natasha å date Ryans bror Rhodri – etter å ha møtt ham gjennom Ryan Giggs, samme kveld som de to hadde sex første gang ifølge avisen. I 2005 fridde Rhodri til henne, og seinere på året ble hun gravid.

Likevel blir det hevdet at Ryan og Natasha fortsatte å møtes jevnlig. 

- Jeg visste det var galt. Det er det verste mulige svik. Jeg forsøkte å ende det, men mitt forhold til Ryan var som en avhengighet. Alt han sa, gjorde jeg, jeg kunne ikke si nei. Ryan var aldri romantisk med meg. Det handlet bare om sex, skal en venn av Natasha ha sagt til ei venninne, som snakker i et langt intervju i avisen.

Til og med dagen etter fødselen til hans første barn skal han ha kommet på besøk.

- Jeg trodde jeg aldri skulle høre fra Ryan igjen så jeg kunne ikke tro det. Han nevnte ikke engang fødselen, og ikke jeg heller, sier skal Natasha ha fortalt venninnen ifølge News Of The World. 


Det samme skal ha skjedd etter at Ryan ble pappa for andre gang.


Rhodri og Natasha giftet seg først i 2010. Ryan skulle egentlig være forlover, men etter at ryktene begynte å gå ble han byttet ut som forlover. Flere ganger skal de to ha vært nær ved å bli avslørt av Ryans kone.

Ryan Giggs selv har ikke uttalt seg til avisen. Men dette er nok en ripe i lakken for snillgutt-imaget han har opparbeidet seg som forbilde gjennom en langt fotballkaririere, og som UNICEF-ambassadør.

- Det er viktig for meg at alle vet hva som virkelig skjedde, istedenfor at de tror på rykter. Det er en forferdelig hemmelighet jeg har holdt på for lenge, skal Natasha ha sagt til venninnen tidligere i uken, etter at ryktene begynte å gå på nettet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg frykter livet mitt er i fare