Giftetrøbbel for superpar

Nicollette Sheridan og Michael Bolton blir ikke enige om veien videre.

KANSKJE DER?: Nicollette Sheridan og Michael Bolton diskuterer hvor de skal holde bryllupet.  Foto: Stella Pictures
KANSKJE DER?: Nicollette Sheridan og Michael Bolton diskuterer hvor de skal holde bryllupet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Frustrerte fruer-stjernen Nicollette Sheridan (44) og smørsangeren Michael Bolton (54) nyter jule- og nyttårsferien på Karibiens varme strender. Det nyforelskede paret har vært forlovet siden mars 2006, men bryllupet er fortsatt på vent.Stjerneparet blir nemlig ikke enige om hvor seremonien skal holdes, innrømmer skuespilleren i et nytt intervju.- Vi har ikke bestemt oss for hvor vi skal holde bryllupet, men så snart vi har blitt enige vil det skje fort, sier Nicollette til britiske Mail on Sunday.Men en ting er Nicollette sikker på, og det er at hun og kjæresten ønsker å stifte familie.- Jeg vil gjerne ha en baby, sier hun, men er forsiktig med å avsløre om de prøver.Nicollette skryter hemningsløst av smørsangerkjæresten sin.- Michael er et fantastisk menneske. Av ham får jeg kjærlighet og støtte. Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv.Paret hadde et forhold allerede på 90-tallet og fant tilbake til gamle følelser i 2006. Ryktene har gått om at paret allerede har giftet seg i hemmelighet, men ingen har bekreftet dette ennå.Kanskje Karibien kan være et godt sted å gifte seg? Her har paret i alle fall fått tid til å dyrke kjærligheten i fullt monn. Bildene derfra viser et par som stråler sammen.Se bildene - 44 år og like flott:LES OGSÅ: Venter barn med Bolton?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer