Heidi Klum og Tom Kaulitz:

Giftet supermodellen seg i jeans?

Heidi Klum giftet seg med Tom Kaulitz i all hemmelighet to måneder etter frieriet.

GIFT: Supermodellen Heidi Klum og Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz skal ha giftet seg i all hemmelighet. Førstnevntes antrekk på bryllupsdagen var imidlertid noe annerledes enn de fleste. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Supermodellen Heidi Klum og Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz skal ha giftet seg i all hemmelighet. Førstnevntes antrekk på bryllupsdagen var imidlertid noe annerledes enn de fleste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente supermodellen Heidi Klum (46) har giftet seg med sin utkårede, Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz (29), i all hemmelighet. Det melder TMZ.

Stjerneparet skal ha giftet seg for flere måneder siden, nærmere sagt i februar.

Ifølge et dokument fremlagt av nettstedet, fikk den tyske rockeren og Klum en konfidensiell vigselsattest 22. februar, ett år etter at de møttes for første gang og bare to måneder etter frieriet.

Hemmelig bryllupsmiddag

En konfidensiell vigselsattest er for øvrig et dokument utstedt av en kirke eller myndighet som tillater et par å gifte seg, men fungerer ikke som offentlig dokumentasjon.

Samme kveld som paret skal ha giftet i seg i februar, ble de observert ute på middag sammen i Beverly Hills mens de virket svært lykkelige og holdt hender. Middagen blir nå tolket som parets «hemmelige» bryllupsmiddag, ifølge Page Six.

Spesielt har antrekket til 46-åringen på den store dagen vekket oppsikt i amerikanske medier. Supermodellen valgte nemlig å iføre seg et svært avslappet antrekk - i form av sorte jeans, en blomstrete skjorte og et par sandaler - under den angivelige bryllupsmiddagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer