Heidi Klum og Tom Kaulitz:

Giftet supermodellen seg i jeans?

Heidi Klum giftet seg med Tom Kaulitz i all hemmelighet to måneder etter frieriet.

GIFT: Supermodellen Heidi Klum og Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz skal ha giftet seg i all hemmelighet. Førstnevntes antrekk på bryllupsdagen var imidlertid noe annerledes enn de fleste. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Supermodellen Heidi Klum og Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz skal ha giftet seg i all hemmelighet. Førstnevntes antrekk på bryllupsdagen var imidlertid noe annerledes enn de fleste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente supermodellen Heidi Klum (46) har giftet seg med sin utkårede, Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz (29), i all hemmelighet. Det melder TMZ.

Stjerneparet skal ha giftet seg for flere måneder siden, nærmere sagt i februar.

Ifølge et dokument fremlagt av nettstedet, fikk den tyske rockeren og Klum en konfidensiell vigselsattest 22. februar, ett år etter at de møttes for første gang og bare to måneder etter frieriet.

Hemmelig bryllupsmiddag

En konfidensiell vigselsattest er for øvrig et dokument utstedt av en kirke eller myndighet som tillater et par å gifte seg, men fungerer ikke som offentlig dokumentasjon.

Samme kveld som paret skal ha giftet i seg i februar, ble de observert ute på middag sammen i Beverly Hills mens de virket svært lykkelige og holdt hender. Middagen blir nå tolket som parets «hemmelige» bryllupsmiddag, ifølge Page Six.

Spesielt har antrekket til 46-åringen på den store dagen vekket oppsikt i amerikanske medier. Supermodellen valgte nemlig å iføre seg et svært avslappet antrekk - i form av sorte jeans, en blomstrete skjorte og et par sandaler - under den angivelige bryllupsmiddagen.

ANNERLEDES BRUDEANTREKK: Supermodellen Heidi Klum dukket opp med et svært komfortabelt antrekk i anledning bryllupsdagen. Foto: NTB Scanpix
ANNERLEDES BRUDEANTREKK: Supermodellen Heidi Klum dukket opp med et svært komfortabelt antrekk i anledning bryllupsdagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret har ikke bekreftet giftermålet selv i skrivende stund.

Stor aldersforskjell

Kjærlighetshistorien til Klum og Kaulitz begynte i mars i fjor etter at paret ble observert mens de kysset under innspillingen av tv-programmet «America's Got Talent.» To måneder senere dukket de opp for første gang sammen på den røde løperen under Cannes amfAR Gala.

FORELSKET: I mai i fjor dukket supermodellen Heidi Klum opp på den røde løperen sammen med Tom Kaulitz. Dette var parets første offentlige opptreden, og de poserte velvillig foran fotografene. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: I mai i fjor dukket supermodellen Heidi Klum opp på den røde løperen sammen med Tom Kaulitz. Dette var parets første offentlige opptreden, og de poserte velvillig foran fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at flere fikk nyss om paret begynte kritikken å hagle om den store aldersforskjellen mellom dem, og supermodellen så seg nødt til å svare for seg. Det gjorde hun i et intervju med InStyle i fjor sommer, hvor Klum blant annet sa at det viktigste er å leve et lykkelig liv uten å bekymre seg for mye om hva andre tenker og synes.

View this post on Instagram

Soirée amoureux ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Noen få måneder senere lettet 46-åringen nok en gang på sløret om forholdet til «Tokio Hotel»-gitaristen under live-sendingen av «America`s Got Talent».

- Han er den snilleste, søteste, mest omsorgsfullle og kjærlige personen. Jeg føler meg så heldig. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var så lykkelig i livet mitt. Han er helt fantastisk. Kanskje det er fordi han er tysk og vi forstår hverandre på en annen måte, men så langt er alt så bra, uttalte hun ifølge People.

BEKLAGER: Høsten 2018 røpet supermodellen Heidi Klum at hun aldri besvarte en tekstmelding fra rapstjernen Drake, der han ba henne med ut på date. Nå røper hun hos Ellen DeGeneres hvordan han reagerte da hun endelig svarte ham. Vis mer

Forlovelsesrykter

Som med alle andre kjente stjernepar begynner forlovelsesrykter raskt å florere, og da Klum dukket opp på den røde løperen under fjorårets «Emmy»-utdeling med en stor diamantring på fingeren, var det flere som sperret opp øynene.

Klum slo derimot ned på ryktene ved å fortelle at det kun var en vanlig diamantring og ikke noe mer.

FULL FORVIRRING: Da stjerneparet Heidi Klum og Tom Kaulitz deltok på «Emmy»-utdelingen var det flere som bet seg merke i supermodellens store diamantring. Foto: NTB Scanpix
FULL FORVIRRING: Da stjerneparet Heidi Klum og Tom Kaulitz deltok på «Emmy»-utdelingen var det flere som bet seg merke i supermodellens store diamantring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vet ikke hvorfor alle sier at jeg er forlovet. Alle har spurt meg. Når du gjør det jeg gjør, har du på deg mye som er moteriktig, og mye smykker. Jeg er alltid på utkikk etter noe som passer til antrekket. Så jeg bruker store ringer, svarte supermodellen om forlovelsesryktene til People i september.

Det skulle imidlertid vise seg at et frieri var like rundt hjørnet. Bare tre måneder senere - på selvesten julaften i fjor - gikk Kaulitz ned på kne og fikk et rungende «ja» fra den forelskede 46-åringen. Den gledelige nyheten delte Klum på Instagram-profilejn sin hvor hun stolt viste frem den lekre forlovelsesringen sammen med Kaulitz.

View this post on Instagram

I SAID YES ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Klum har to ekteskap bak seg og er firebarnsmor til døtrene Lou (10), Leni (15) og sønnene Johan (12) og Henry (14). Derfor er det kanskje ikke så rart at Kaulitz ønsket å få velsignelse fra supermodellens barn til å fri til moren deres.

Ifølge en kilde til People reiste hele familien til Mexico rundt Thanksgiving i fjor hvor Tokio Hotel-gitaristen skal ha delt planene sine med de fire barna.

- Det var så vanskelig for dem å ikke fortelle det til noen. De var så spente og glade på morens vegne, fortalte en nær venn av supermodellen til kjendisnettstedet.

Vis mer

Barna tok del i frieriet

Bare en måned senere på selveste «Christmas Eve» skal Kaultiz og barna ha stelt i stand en god frokost til supermodellen som blant annet inneholdt kaffe, blomster og ikke minst en forlovelsesring.

- Det var viktig for Tom at barna fikk ta del i frieriet, så alle gikk opp med frokostbrettet til Heidis soverom og overrasket henne med frokost før han fridde, fortalte en kilde til People.

FIREBARNSMOR: Her er Heidi Klum avbildet sammen med de fire barna sine i New York forrige måned. Foto: NTB Scanpix
FIREBARNSMOR: Her er Heidi Klum avbildet sammen med de fire barna sine i New York forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At Kaulitz valgte å la Klums barn ta del i frieriet skal ha betydd mye for supermodellen.

- Hun elsket omtenksomheten og at han inkluderte barna. Alle overrasket henne sammen, og hun elsket hvordan han fikk barna til å føle seg en del av frieriet, fortalte en kilde den gang.

LES OGSÅ: Avslørte forholdet foran hele verden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer