Sarah Hyland og Wells Adams:

Giftet seg

«Modern Family»-stjernen har gitt sitt «ja».

EKTEPAR: Sarah Hyland har nå fått sin Wells Adams, etter at bryllupet ble utsatt flere ganger på grunn av pandemien. Foto: Shutterstock editorial/NTB
EKTEPAR: Sarah Hyland har nå fått sin Wells Adams, etter at bryllupet ble utsatt flere ganger på grunn av pandemien. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha måtte utsette bryllupet flere ganger, er endelig «Modern Family»-stjernen Sarah Hyland (31) og realityprofilen Wells Adams (38) blitt mann og kone.

Det bekrefter kilder overfor Entertainment Tonight.

Vielsen skal ha funnet sted utendørs i vakre omstendigheter på en vingård i California.

Hylands «Modern Family»-kollega Sofia Vergara (50), har delt flere bilder fra bryllupet på sin Instagram. Der kan man blant annet se at flere av skuespillerne fra den populære serien var til stede for å feire kjærligheten.

I skrivende stund finnes det ingen bilder av selve brudeparet.

Var uenige om én ting

Det ferske ekteparet møttes i 2017 etter at Adams tok kontakt med Hyland via Instagram. To år senere gikk realityprofilen ned på kne og fikk et «ja».

KJÆRLIGHET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard kunne endelig kalle seg for mann og kone etter vielsen som tok sted fredag. Video: Tor Lindseth. Vis mer

Tidligere i sommer kunne 38-åringen røpe noen detaljer om hvordan bryllupet kom til å bli. Han fortalte blant annet at kaken ville se «rustikkaktig» ut, og være helt unik.

- Sarah er så gira fordi den er så utradisjonell. Da vi ga den til bakeren sa hun bare: «Dette er så annerledes, jeg har aldri sett noe lignende», fortalte Adams i en podkast.

Takket være Vergaras bildedeling fra festen, er det nå klart hvordan den «rustikkaktige» kaken så ut.

KAKEN: Slik så bryllupskaken til Sarah Hyland og Wells Adams ut. Foto: Skjermdump Instagram
KAKEN: Slik så bryllupskaken til Sarah Hyland og Wells Adams ut. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Selv om paret har kost seg med bryllupsplanleggingen, var de uenige i én ting - nemlig hvor innblandet hundene deres, blodhunden Carl og labradoren Boo, skulle være i bryllupet.

ELLE-FESTEN: Emilie Stordalen om bryllup og sommerplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Det er antagelig det vi er uenige om, men jeg er samtidig enig. Boo elsker når jeg prøver (brudekjoler, journ. anm.) hjemme. Hvis jeg har et langt slør, elsker hun å sitte på det. Hun liker å være involvert. Hun er en jente-jente. Og jeg kan bare se for meg skaden og møkket som hun ville utsatt den hvite kjolen for, fortalte Hyland til People.

Hvor delaktige hundene faktisk var i bryllupet gjenstår å se.

LES OGSÅ: Om bryllupet: -Tydeligvis litt unormalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer