Sarah Hyland og Wells Adams:

Giftet seg

«Modern Family»-stjernen har gitt sitt «ja».

EKTEPAR: Sarah Hyland har nå fått sin Wells Adams, etter at bryllupet ble utsatt flere ganger på grunn av pandemien. Foto: Shutterstock editorial/NTB
EKTEPAR: Sarah Hyland har nå fått sin Wells Adams, etter at bryllupet ble utsatt flere ganger på grunn av pandemien. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha måtte utsette bryllupet flere ganger, er endelig «Modern Family»-stjernen Sarah Hyland (31) og realityprofilen Wells Adams (38) blitt mann og kone.

Det bekrefter kilder overfor Entertainment Tonight.

Vielsen skal ha funnet sted utendørs i vakre omstendigheter på en vingård i California.

Hylands «Modern Family»-kollega Sofia Vergara (50), har delt flere bilder fra bryllupet på sin Instagram. Der kan man blant annet se at flere av skuespillerne fra den populære serien var til stede for å feire kjærligheten.

I skrivende stund finnes det ingen bilder av selve brudeparet.

Var uenige om én ting

Det ferske ekteparet møttes i 2017 etter at Adams tok kontakt med Hyland via Instagram. To år senere gikk realityprofilen ned på kne og fikk et «ja».

Tidligere i sommer kunne 38-åringen røpe noen detaljer om hvordan bryllupet kom til å bli. Han fortalte blant annet at kaken ville se «rustikkaktig» ut, og være helt unik.

- Sarah er så gira fordi den er så utradisjonell. Da vi ga den til bakeren sa hun bare: «Dette er så annerledes, jeg har aldri sett noe lignende», fortalte Adams i en podkast.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer