Kjetil Jansrud:

Giftet seg

Kjetil Jansrud har giftet seg med sin Benedicte Isabel Mortensen.

GIFTET SEG: Kjetil Jansrud og Benedicte Isabel Mortensen har blitt mann og kone. Her står de sammen med datteren Frøya. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GIFTET SEG: Kjetil Jansrud og Benedicte Isabel Mortensen har blitt mann og kone. Her står de sammen med datteren Frøya. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor avslørte den tidligere alpinisten Kjetil Jansrud (36) at han hadde tatt motet til seg og fridd til kjæresten Benedicte Isabel Mortensen. Paret hadde da vært «hemmelig» forlovet i nøyaktig ett år.

- Denne kvinnen er alt jeg ønsket meg og mer til, og hun sa heldigvis ja, skrev Jansrud på Instagram, og la videre til at det var på tide å dele den gledelige nyheten med alle sammen.

Denne helga var det endelig duket for den store dagen, hvor Se og Hør var til stede. Lørdag ble Jansrud og Mortensen smidd i hymens lenker i Nøtterøy kirke. Nå har de altså blitt mann og kone.

GLEDE: Det ferske brudeparet smilte fra øre til øre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GLEDE: Det ferske brudeparet smilte fra øre til øre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Ble foreldre

Det var i april 2017 det ble kjent at alpinstjernen hadde funnet lykken med Mortensen.

Året etter fortalte Jansrud, som gjennom store deler av forholdet har vært på reisefot, at han og kjæresten klarte seg fint med avstanden mellom seg.

- Det går veldig bra, vi er flinke til å pleie kjærligheten, delte han den gang med Se og Hør.

- Det var ikke noen overraskelse for Benedicte at jeg er mye ute og reiser. Jeg var tidlig ute med å si at «sånn er det». Hun fikk oppleve litt av det sist vinter, og det blir det samme i år. Det har gått veldig bra til nå.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Etter tre år som kjærester kunne duoen avsløre den hyggelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

- Mitt livs seier. Jeg er kjempeglad, spent og litt nervøs - men mest av alt veldig glad for å meddele at vi blir tre til sommeren, skrev Jansrud på Instagram sammen med et bilde av sin kjære som viste frem en voksende babymage.

Og i juli 2020 kom datteren Frøya til verden.

- Velkommen til verden, Frøya. På søndag opplevde jeg det største øyeblikket i livet. Jeg kan ikke beskrive følelsene av å se Benedicte kjempe gjennom en timeslang fødsel, for å så kunne holde datteren vår. Jeg er så stolt av deg. Frøya er perfekt, skrøt den nybakte faren da i et innlegg på Instagram.

LES OGSÅ: - En hel del tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer