Giftet seg tre dager før Hellstrøm kom

- Hellstrøm sparket oss i ræva og slo oss i trynet. Det hjalp virkelig, sier den nygifte. Se video.

GIFTET SEG: Kenneth Jansson og kona Elisabeth giftet seg tre dager før Hellstøm dukket opp. Foto: TV3
GIFTET SEG: Kenneth Jansson og kona Elisabeth giftet seg tre dager før Hellstøm dukket opp. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se klipp fra «Hellstrøm rydder opp - hjemme» nederst i saken!

SEHER.NO: Felles for mange av deltagerne som melder seg på «Hellstrøm rydder opp - hjemme», er at familiesituasjonen er vanskelig, eller at deltagerne rett og slett ikke kan lage mat. For Kenneth Jansson og kona Elisabeth var ikke det tilfellet. De giftet seg kun tre dager før Hellstrøm dukket opp, etter å ha vært sammen i tre år.

- Vi giftet oss 4. juni. Det var helgen før produksjonsteamet kom. Vi stod på hodet i alt rotet etter bryllupet, og holdt på med ryddingen. Alt var kaos, men vi var jo kjempeglade. Helgen før hadde den eldste datteren til Elisabeth konfirmasjon, så det gikk i ett. Det var en vanvittig hektisk periode, forteller han til Seher.no.

For Jansson var det rett og slett matgleden som var borte, gjennom en svært hektisk hverdag med jobb og parets fem barn - Kenneth med sine to gutter, og Elisabeth sine tre jenter. Men Hellstrøm hjalp familien på rett vei.

- Han sparket oss i ræva og slo oss i trynet. Det hjalp virkelig. Vi fikk tilbake gløden, og begynte å tro på oss selv. Han viste oss en vei på flere måter.

En av metodene mesterkokken brukte, var å vise hva kjøttbollene i hermetikkmat bestod av. Det skremte familien.

- At det var så ille, var jeg ikke klar over. I ettertid har vi følt et ubehag ved å gå forbi butikkhylla med hermetikk. Vi har ikke kjøpt én boks etter at programmet ble spilt inn, sier Jansson til Seher.no.

«Hellstrøm rydder opp - hjemme» ser du torsdager klokken 20.00 på TV3. Se stor TV-guide her!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Alt jeg ser er bare søppel[obj:media:10120]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer