Denise Richards:

Giftet seg to dager etter forlovelseskunngjøringen

- Mitt livs store kjærlighet.

GIFT: Denise Richards og Aaron Phypers giftet seg under en intim seremoni i Malibu på lørdag. Foto: NTB scanpix
GIFT: Denise Richards og Aaron Phypers giftet seg under en intim seremoni i Malibu på lørdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Denise Richards (47) var et verdensberømt sexsymbol på 90-tallet, men er i dag kanskje best kjent som ekskona til skandalestjernen Charlie Sheen (53).

Torsdag bekreftet 47-åringen at hun hadde forlovet seg med skuespiller og tekstforfatter Aaron Phypers, og allerede to dager etterpå giftet paret seg.

Ifølge People fant bryllupet sted i Malibu, med parets nærmeste til stede.

- Denise og Aaron ville bare ha en liten gruppe til stede i bryllupet. De har begge vært gift tidligere og denne gangen ville de gjøre det foran menneskene som er viktigst i livene deres, sier en kilde til People.

Richard har også selv bekreftet giftermålet.

- Jeg er så glad over å ha giftet meg med mitt livs store kjærlighet, har hun sagt til nettstedet Bravo's The Daily Dish.

Ifølge nettstedet vil deler av den store dagen bli vist i den kommende sesongen av «The Real Housewives of Beverly Hills», der Denise Richard er en av fruene.

Lykkeønskninger fra eksen

Det tidligere sexsymbolet var ikledd en kort, hvit kjole fra designeren Mark Zunino under seremonien, og hennes tre døtre Sam (14), Lola (13) og Eloise (7) var brudepiker.

«The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernene Rebecca Romjin, Lisa Vanderpump og Camille Grammer var blant de celebre bryllupsgjestene.

Denise og Aaron har vært et par siden i fjor, og de har delt en rekke kjærlighetserklæringer til hverandre i sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

Så sent som forrige måned ble skilsmissen mellom Aaron Phypers og «Frustrerte fruer»-stjernen Nicollette Sheridan (54) fullført, etter å ha vært separtert i to år.

Richards på sin side var gift med den skandaløse «Two and a half men»-stjernen Charlie Sheen fra 2002 til 2006. De har døtrene Sam og Lola sammen.

Selv om duoen gikk gjennom en svært offentlig skittentøysvask i forbindelse med bruddet, har Sheen kommet med sine lykkeønskninger til eksen.

- Han ønsker både Richard og hennes nye ektemann lykke, sier en talsperson for stjernen overfor Entertainment Tonight.

Saken fortsetter nedenfor.

VAR GIFT: Denise Richards og Charlie Sheen var gift i tre år, og bruddet var alt annet enn dramafritt. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Denise Richards og Charlie Sheen var gift i tre år, og bruddet var alt annet enn dramafritt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dramatisk brudd

Denise Richards og Sheen giftet seg to år etter at de spilte sammen i tv-serien «Spin City». Etter at forholdet tok slutt har eks-paret hatt sitt å stri med, mye som følge av Sheens turbulente forhold til rus, noe som også til sist kostet han jobben i tv-serien «Two and a Half Men».

I 2011 vakte det tidligere ekteparet oppmerksomhet i pressen, da Sheen på Twitter kalte Richards for en «forræder», «taperhore» og en «hundetyv».

Bakgrunnen skal ha vært at «Starship Troopers»-stjernen hentet tilbake to hunder hun hadde latt bo hos eksmannen etter skilsmissen.

TREBARNSMOR: Skuespilleren har døtrene Lola og Sam sammen med eksmannen Charlie Sheen. Hun har også datteren Eloise som hun adopterte i 2011. Foto: NTB scanpix
TREBARNSMOR: Skuespilleren har døtrene Lola og Sam sammen med eksmannen Charlie Sheen. Hun har også datteren Eloise som hun adopterte i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter at han sto fram som hiv-smittet i 2015, har også eksparet slitt med økonomiske utfordringer for deres felles barn. Dette skal også ha tært på forholdet mellom det tidligere ekteparet.

I 2016 solgte Sheen huset, hvor Richards og døtrene har bodd etter skilsmissen.

Ifølge rettsdokumenter nettstedet Radar Online innhentet, førte salget til at Richards saksøkte eksmannen for 61 millioner kroner, da hun hevdet huset var tilknyttet et fond som skulle sikre døtrenes framtid.

Tidligere konflikter til side, eks-paret skal i dag angivelig være gode venner.

LES OGSÅ: Holdt kreftdiagnosen hemmelig