SUKSESS:  Tom Strømnæss med klarsynte Lilli Bendriss (t.v.), Gro-Helen Tørum og Lena Ranehag. Sammen har de gjort TV-suksess på TVNorge. Nå er han nominert til Årets TV-navn. Foto: TVNorge
SUKSESS: Tom Strømnæss med klarsynte Lilli Bendriss (t.v.), Gro-Helen Tørum og Lena Ranehag. Sammen har de gjort TV-suksess på TVNorge. Nå er han nominert til Årets TV-navn. Foto: TVNorge Vis mer

Giftet seg som 23-åring

«Årets TV-navn»-nominerte Tom Strømnæs har vært lykkelig gift i 34 år.

Publisert

SEOGHØR.NO: Programleder Tom Strømnæss (57) er kjent fra TV-programmer som «71°Nord», «Jakten på den sjette sans» og «Heia Tufte» - og i over ni sesonger har han ledet TVNorge-serien «Åndenes makt».

På privaten er Strømnæss gift med Bente Eriksen, som han sa ja til i 1979. Da var Hamar-gutten 23 år.

- Vi møttes på Ringsaker folkehøyskole i 1973, og det var kjærlighet ved første blikk!, forteller den blide 57-åringen til Se og Hør.

Nå er Strømnæss nominert av Se og Hør til «Årets TV-navn» for sin rolle som programleder, og forteller til bladet at han er stolt av alt han har vært med på:

- Jeg har vært heldig med de prosjektene jeg har hatt ansvar for. Jeg er spesielt stolt av «71°Nord», et konsept jeg var med å lage og utvikle. Det var det aller første underholdningsprogrammet som ble eksportert til utlandet, og det er litt TV-historie over det.

Dette er «Årets TV-navn»: Gjennom 35 år har Se og Hør kåret «Årets TV-navn». I år er det leserne som stemmer fram vinneren. En jury har plukket ut ti talentfulle kandidater, som alle er seermagneter med en utstråling som rekker langt utenfor TV-skjermen. Kandidatene har hatt stor suksess i året som har gått, og berørt folks liv på helt spesielt vis.

Prisen deles ut på Se og Hørs kjendisgalla i Oslo 3. november

Her er årets kandidater:
A. Stian Blipp
B. Tore Strømøy
C. Anne Lindmo
D. Jon Almaas
E. Silje Sandmæl
F. Katarina Flatland
G. Sigrid Bonde Tusvik
H. Tom Strømnæss
I. Katrine Moholt
J. Ylvis

SLIK STEMMER DU: Send din stemme på sms. Skriv TVNAVN bokstaven på din favoritt. F. eks TVNAVN H og send til 2255. Kr 1,- per melding.
Svarfrist: 27. oktober

VILKÅR: Som deltager i våre aktiviteter blir du medlem i Se og Hør-klubben. Aller Media kan sende deg gode tilbud og nyheter via mobil, e-post, brev og telefon.

Personopplysninger vil kun bli benyttet av Aller Media og eventuelle samarbeidspartnere for å kunne gi deg personlige tilbud og enda bedre service.

Utmelding: Send sms SHKLUBB STOPP til 2255

LES OGSÅ: TV-stjernen holdt kreftsykdommen skjult

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer