Christian og Cecilia Vik:

Giftet seg på scenen: - Helt fantastisk

Det ferske brudeparet overrasket alle i salen.

BRYLLUP PÅ SCENEN: Christian og Cecilia Vik hadde vært forlovet i flere år. For en uke siden overrasket de publikum under showet sitt og giftet seg. Foto: Rune Havn
BRYLLUP PÅ SCENEN: Christian og Cecilia Vik hadde vært forlovet i flere år. For en uke siden overrasket de publikum under showet sitt og giftet seg. Foto: Rune Havn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Charterfeber»-profilen Christian Vik (39), tidligere kjent som Christian Ottesen, og samboeren Cecilia Vik (34) har vært forlovet i flere år, men lørdag 9. september ble dagen de aldri vil glemme.

Influenserparet er i disse dager aktuelle med sitt nye humorshow «Hjelp, vi må samarbeide!», som skal vises i Stavanger og Haugesund og trolig flere steder i landet etter hvert.

Märtha Louise og Durek Verrett har bryllupsplanene klare, og gjestelista kan bli full av både norske og internasjonale kjendiser, ifølge kongehusekspert Caroline Vagle. Reporter: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

For knapt en uke siden braket det løs med premiere, som ble alt annet enn forventet for publikum. Komikerduoen overrasket nemlig alle i salen ved å gifte seg på scenen.

Overfor Se og Hør forteller paret at grunnen til at de valgte å gjøre det var for å toppe frieriet.

- Vi hadde jo et frieri som var litt spesielt for en stund siden, da jeg fridde på et kjøpesentertak. Så det ble jo voldsomme greier med ballongbue, rød løper og hele pakka. Det ble jo delt i sosiale medier, så vi tenkte jo over hvordan vi skulle toppe det.

- Perfekt for oss

Det ferske brudeparet forklarer videre at de ønsket at bryllupet skulle bli spektakulært, og begynte å fundere på å slå to fluer i en smekk med både premiere og bryllup. Showet ble dermed for en kort periode døpt om til «Hjelp vi skal gifte oss».

- Premieren var på et hotell og da tenkte vi at det ikke var så dumt å invitere familie og venner dit. Vi sa at vi inviterte til bryllupsfest, men ikke at vielsen skulle finne sted der. Så selve vielsen ble en overraskelse for publikum og for de nærmeste.

OVERRASKET: Brudeparet overrasket alle da de plutselig skulle gi hverandre sitt ja foran publikum. Foto: Privat
OVERRASKET: Brudeparet overrasket alle da de plutselig skulle gi hverandre sitt ja foran publikum. Foto: Privat Vis mer

Ingen av dem var i tvil om hvem som skulle stå for vielsen - som var ingen ringere enn ordføreren i Stavanger, Kari Nessa (37).

- Det var jo stas og hun er jo en veldig flink ordfører. Det var perfekt for oss, sier de storfornøyd.

- Var dette noe dere planla lenge?

- Det var jo egentlig showet som var i fokus, så det tok jo mest tid. Men siden det var på et hotell kunne vi planlegge litt på siden, og det er jo klart at det har vært mye armer og bein, samt mye planlegging. Det er mange detaljer å tenke på, som jeg har lært da, sier han og ler.

- Jeg er mann og tenkte at det ikke skulle være så vanskelig. Jeg trodde at det var fort gjort, men det var det jo ikke, utdyper han.

- BLIR OVERSKRIFTER: Kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle, om bryllupsplanene til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Reporter: Klaus Fjellro Vis mer

- Helt fantastisk

Det har gått slag i slag siden de giftet seg. Overfor Se og Hør forteller ekteparet at de ennå ikke har klart å senke skuldrene.

- Vi har vært forlovet nå i et par år og det å gifte seg er jo stort. Det var en helt fantastisk dag. Det var vår ånd. Men vi har ikke landet helt ennå og det har gått i ett siden vi giftet oss. Og nå på lørdag har vi vårt siste show.

- Hvordan reagerte publikum, familie og venner?

EKTEPAR: Det ble litt av en feiring under premieren på humorshowet til Christian og Cecilia. Foto: Rune Havn
EKTEPAR: Det ble litt av en feiring under premieren på humorshowet til Christian og Cecilia. Foto: Rune Havn Vis mer

- Reaksjonene var jo begeistring, så det var en veldig fin vielse. Jeg tror ikke det var et eneste ansikt der uten tårer i øynene, sier de.

For anledningen hadde de også leid inn to personer fra Stavanger Symfoniorkester som sto for rørende musikk.

- De spilte «My Heart Will Go On», som er yndlingssangen til Cecilia. Den ble også spilt under frieriet. Fiolin og piano gir en type sårhet og de var veldig dyktige. Da var alt verdt det. Jeg er egentlig ikke så glad i å vise følelser foran mennesker, men der skjedde det, forklarer den tidligere «Charterfeber»-profilen.

I tillegg til å være nygift har ovennevnte også gått gjennom en prosess for å endre navnet sitt. Han bestemte seg nemlig for å gjøre det litt mer utradisjonelle valget ved å ta konas etternavn, noe han sier seg svært fornøyd med.

Anniken Jørgensen åpner opp om bryllupsplanene. Reporter: Jonathan Gaathaug Nielsen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Planlegger bryllupsreise

Det nygifte paret skal ikke dra på bryllupsreise med det første, men de har allerede rukket å komme i gang med planleggingen.

- Vi tenker at det blir til neste år i august-september. Men nå har vi en treåring i hus og vi kan ikke ha barnevakt over en lengre periode, så da blir det enten en bryllupsreise en ukes tid på bare oss, eller en litt lengre sammen med han.

På spørsmål om hva de tenker er drømmedestinasjonen, svarer de det samme uten å nøle.

FORELSKET: Christian og Cecilia gleder seg til å pleie kjærligheten, men bryllupsreisen blir ikke før til neste år. Foto: Rune Havn
FORELSKET: Christian og Cecilia gleder seg til å pleie kjærligheten, men bryllupsreisen blir ikke før til neste år. Foto: Rune Havn Vis mer

- Om vi kunne velge så hadde vi reist til Maldivene. Men vi vet ikke helt hvordan det hadde vært å dra dit med en treåring. Da blir det fort tre uker hvis turen går dit, men vi får se.

Nå ser derimot bruden ser fram til å nyte en uke i varmere strøk.

- På mandag reiser hun til Spania alene, så jeg blir hjemme med sønnen vår. Så det blir litt spesielt, ha-ha, men jeg må på jobb, sier han, som gjerne skulle vært med.

Linnea Myhre og Emil Gukild planlegger et stort bryllup. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

I tiden fremover har paret store planer om å legge ut på en aldri så liten turné, etter at de har fått flere forespørsler fra folk som vil se showet deres andre steder i landet.

- Det skal vi gjøre litt ved siden av fulltidsjobbene våre. Det er hektisk med jobb, show og småbarn i hus, men gøy. Spesielt når man gjør dette sammen med kona.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet: - Veldig koselig

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer