Giftet seg på nytt

Pamela Anderson og Kid Rock er klare for sin andre bryllupsreise etter at de giftet seg på nytt i Detroit.

LYKKELIG GIFT: Pamela og Kid Rock liker bryllup så godt at de gifter seg fire ganger på en måned. Er det bryllupsnatta som lokker? Foto: AP
LYKKELIG GIFT: Pamela og Kid Rock liker bryllup så godt at de gifter seg fire ganger på en måned. Er det bryllupsnatta som lokker? Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bryllup-serie!

- Det er offisielt. Herr og fru Ritchie har forlatt bygningen!, var meldingen den tidligere Baywatch-baben klistret opp på hjemmesida si etter vielsen.

Men bryllupsturneen er ikke ferdig med dette: Rockebøllen og blondinen har nemlig planlagt to bryllup til før de er fornøyd.

I tillegg til den franske rivieraen og Detroit, vil paret gifte seg i kaliforniske Malibu og countryhovedstaden Nashville.

Alle bryllupene skal etter planen gjennomføres i løpet av en måned.

Til tross for to bryllup så langt, er det likevel tvil om Kid Rock (35) og Pamela (39) faktisk er gift. Det første bryllupet var juridisk tvilsomt fordi det ikke fulgte fransk lov med en borgerlig vielse i forkant, mens ingen enda har sett en vielsesattest fra seremonien i Detroit.

Men i løpet av fire forsøk burde de klare å få det til...

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer