«JA» FOR ANNEN GANG: Lørdag fornyet Matt Damon og kona Luciana ekteskapssløftene sine på en karibisk øy. På bildet til høyre er de nygifte avbildet kort tid etter bryllupet i desember 2007. Til venstre hygger de seg under New York Fashion Week, et Foto: All Over Press
«JA» FOR ANNEN GANG: Lørdag fornyet Matt Damon og kona Luciana ekteskapssløftene sine på en karibisk øy. På bildet til høyre er de nygifte avbildet kort tid etter bryllupet i desember 2007. Til venstre hygger de seg under New York Fashion Week, et Foto: All Over PressVis mer

Giftet seg på nytt etter syv år

Matt Damon skal ha punget ut nesten 6 millioner på fornyelsen av bryllupsløftene.

SEOGHØR.NO: Fikk endelig bryllupsfeiringen de drømte om!

Matt Damon (42) og kona Luciana (36) fornyet lørdag ekteskapsløftene sine, knappe syv og et halvt år etter at de først giftet seg. Det melder People.

Ifølge UsWeekly fant den femten minutter lange seremonien sted under et stråtak ved solnedgang, på den karibiske øya St. Lucia. Parets fire døtre, skuespillerparet Ben Affleck (40) og Jennifer Garner (40), samt Michael Douglas (68) og Catherine Zeta-Jones (43) var blant vitnene da paret utvekslet løftene sine.

«Den talentfulle Mr. Ripley»-stjernen var kledd i en lysebrun dress og flip-flops, mens bruden var iført en kremfarget kjole med et paljettbesatt belte i livet. Døtrenes kjoler matchet Lucianas, mens de rundt 50 gjestene også var kledd i nyanser av krem og elfenben.

«Contagion»-stjernen skal angivelig ha brukt nesten seks millioner kroner på å leie hele Sugar Beach Resort, slik at familien og parets venner kunne nyte bryllupsfestlighetene i private omgivelser. 

- Dette er ikke et typisk «Hollywood-bryllup». Matt ville at det skulle være moro, gledesfylt og privat. Han følte at Luciana fortjener dette, først og fremst, forteller en innsidekilde til UsWeekly.

Hollywood-kjekkasen møtte Luciana Bozán Barrosso på en bar i Miami under innspillingen av «Stuck on You» i 2003, der den argentiskfødte skjønnheten jobbet som bartender.

Paret giftet seg i en borgerlig seremoni i New York i desember 2005, men fikk ikke arrangert noen større bryllupsfeiring på det tidspunktet. Etter alt å dømme tok altså det lykkelige ekteparet igjen den forsømte feiringen denne helgen!

- De har hatt lyst til å gjøre dette lenge. De hadde en veldig liten seremoni første gang, og hadde lyst til å feire med venner og familie, sier en venn av paret om løftefornyelsen til UsWeekly.

Matt Damon og Luciana Barrosso har døtrene Isabella (6), Gia Zavala (4) og Stella Zavala (2) sammen. «The Departed»-stjernen er dessuten stefar til Alexia, som Luciana har fra et tidligere ekteskap. LES OGSÅ: - Michael Douglas er en fantastisk kysser