NYGIFT: Camille Grammer og David C. Meyer giftet seg denne helgen. Foto: NTB scanpix
NYGIFT: Camille Grammer og David C. Meyer giftet seg denne helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Camille Grammer:

Giftet seg på nytt etter den bitre skilsmissen

- Jeg elsker hvordan han elsker meg.

Publisert

Etter skilsmissen i 2011, gikk Camille Grammer (49), kjent fra den amerikanske realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills», og «Fraiser»-stjernen Kelsey Grammer (63), gjennom et seks år langt skilsmisseoppgjør.

Nå har 50-åringen startet et nytt kapittel, og i helgen giftet hun seg med kjæresten David C. Meyer på en privat strandklubb på Hawaii.

- Jeg er i ekstase over å starte et liv sammen med David, sier den nygifte realityprofilen til People.

Grammer og Meyer giftet seg i en Hawaii-inspirert utendørs seremoni, med venner og familie til stede.

Ble fulgt av sønnen

«The Real Housewives of Beverly Hills»-kollega Kyle Richards (49) var brudepike, i tillegg til Camilles datter Mason (16).

Ifølge People fulgte sønnen Jude (14) sin mor til alters.

Lisa Rinna (55), Teddi Mellencamp (37) og Dorit Kemsley (42) - alle kjent fra «The Real Housewives of Beverly Hills» - var til stede i bryllupet.

Saken fortsetter nedenfor.

Realitystjernen og hennes ferske ektemann ble et par i 2016, og året etter forlovet de seg.

- Jeg elsker hvordan han elsker meg. Det betyr så mye for meg. Og jeg vet at vi vil respektere vår forpliktelse for hverandre for resten av livet, sier Camille til People.

Bitter skilsmisse

Camille Grammer og «Fraiser»-stjernen Kelsey Grammer var gift i 13 år før de i 2011 gikk hver til sitt.

Frem til i fjor gikk de gjennom et seks år langt skilsmisseoppgjør, og i november kom retten frem til at Camille skulle få halvparten av pensjonen til sin tidligere ektemann.

Ifølge dokumentene som People fikk tilgang på, skal pensjonsfondene til Kelsey være på 401 000 dollar, noe som tilsvarer i underkant av 3,5 millioner kroner.

I løpet av de siste årene har duoen skapt store overskrifter med sitt turbulente skilsmisseoppgjør, hvor omsorgsretten for barna også har vært et av de betente temaene.

- Hun har sagt flere stygge ting til meg. Det er ikke så ille at hun sier det offentlig, men jeg vil ikke at barna skal høre det. Hun har til og med sagt at jeg ikke vil ha datteren min, da ble jeg forbannet, uttalte Kelsey i et intervju med «Piers Morgan Tonight» i 2011.

I samme intervju hevdet han også at Camille bare hadde giftet seg med ham på grunn av stjernestatusen.

Saken fortsetter nedenfor.

VAR GIFT: Camille Grammer og Kelsey Grammer var gift fra 1997 til 2011. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Camille Grammer og Kelsey Grammer var gift fra 1997 til 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Var utro

Kun to uker etter at paret skilte lag, giftet Kelsey seg på nytt med filmprodusenten Kayte Walsh (35). Han møtte henne i 2009, da han fremdeles var gift med Camille.

I 2010 søkte Camille om skilsmisse, etter at «Frasier»-stjernen endelig fortalte henne om utroskapen.

Grammer har uttalt seg om utroskapen i senere tid, og skulle ønske han hadde gjort ting annerledes.

- Det var en veldig smertefull og ukomfortabel situasjon. Det var ukomfortabelt for Kayte, og det var ukomfortabelt for resten av oss. Det er så mye jeg angrer på, men jeg kan ikke gå rundt og unnskylde meg for resten av livet ... Vi gjør alle feil, men forhåpentligvis er vi med mennesker som kan tilgi, uttalte han i et intervju på «Anderson Live».

Komikeren mener også at ekskona hadde fortjent å vite om utroskapen tidligere, og at han kunne fortalt henne om de gjentatte sidesprangene på en bedre måte.

- Jeg skulle ha sagt noe sånt som: «Hør her, jeg har møtt en jente i England, og vi to har ikke fungert på lenge», sa han.

I dag er Kelsey og Kayte fremdeles gift. Dette er hans fjerde ekteskap, og han har til sammen sju barn.

LES OGSÅ: Ble pappa i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer