GIFT: Christian Slater har giftet seg med forloveden Brittany Lopez. Foto: All Over Press
GIFT: Christian Slater har giftet seg med forloveden Brittany Lopez. Foto: All Over PressVis mer

Giftet seg på impuls

Christian Slater og kjæresten tok familie og venner på senga mandag.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Christian Slater (44) har giftet seg med forloveden Brittany Lopez.

Slater var i mange år kjent som Hollywoods store «bad boy» og har spilt i filmer som «Broken Arrow», «Robin Hood: Prince of Thieves» og «Hard Rain».

Saken fortsetter under bildet.

REBELLPREGET LIV: Christian Slater var tidligere en av Hollywoods største . Foto: All Over Press
REBELLPREGET LIV: Christian Slater var tidligere en av Hollywoods største . Foto: All Over Press Vis mer

Filmstjernen, som skilte seg fra sin første kone Ryan Haddon i 2007, fullbyrdet ekteskapet med en enkel seremoni på tinghuset i Coral Gabels, Florida på mandag.

En talsperson for «Mind Games»-stjernen forteller til nettstedet People.com at paret plutselig bestemte seg for å gifte seg da de var på vei inn på tinghuset for å skaffe seg ekteskapslisens.                             

Forlovet siden februar

Paret, som har vært sammen i tre år, offentliggjorde at de hadde forlovet seg i februar, to måneder etter de hadde en stor feiring for venner og familie i desember i fjor.

Christian har tidligere fortalt at paret hadde planer om å ha et lite bryllup i hagen i juli og hadde ansatt en bryllupsplanlegger.

- Det vil bli et bra, intimt, lite og nesten bare familiemedlemmer. Det vil bli fint, sier Slater til nettstedet ifølge Contactmusic.com.

Under en TV-opptredenen forklarte Slater at han møtte sin kommende kone i Miami. Han så det han trodde var et frieri mellom en ung kvinne og en eldre kvinne, men tok feil.

- Jeg trodde det var et fint, lesbisk frieri, og gikk bort for å gratulere. Det viste seg at det var tanten hennes og at hun prøvde å hjelpe henne med å fange øyeblikkets skjønnhet. Hun kom med en vits, og jeg ble nysgjerrig. Og før jeg visste ordet av det var vi sammen i Everglades.

SKILT: Ryan Haddon og Christian Slater gikk fra hverandre i november 2006. Foto: All Over Press
SKILT: Ryan Haddon og Christian Slater gikk fra hverandre i november 2006. Foto: All Over Press Vis mer

Dette blir Slaters andre ekteskap. Han har tidligere vært gift med Ryan Haddon, som han har barna Jaden (13) og Eliana (11) med.

LES OGSÅ:  Avslørte forlovelse på TV