<strong>LYKKELIG:</strong> - Hvis man drømmer om hvordan noe virkelig kan være, så ble denne drømmen akkurat til virkelighet, sier Frithjof Wilborn, som har blitt en gift mann. Foto: Per Ervland/Aller Internett
LYKKELIG: - Hvis man drømmer om hvordan noe virkelig kan være, så ble denne drømmen akkurat til virkelighet, sier Frithjof Wilborn, som har blitt en gift mann. Foto: Per Ervland/Aller Internett Vis mer

Giftet seg med Tina i ørkenen

- Det var rett og slett magisk, sier Frithjof Wilborn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Veien fram til ekteskap har ikke bare vært enkelt for Frithjof Wilborn (49) og Tina Thompson (24). Men det meste var glemt da de to sa ja til hverandre under stjernehimmelen i Dubai i påsken. Der ble de viet i ørkenen utenfor det eksklusive hotellet Bab Al Sharms, skriver Se og Hør.

Ifølge bladet ble det lykkelige paret fraktet til vielsesstedet i en lang hvit Hummer-limousin. Etter vielsen ble det lille bryllupsfølget traktert etter beste arabiske skikk - med et syv retters luksusmåltid i telt og omgitt av fakler og kameler. Se og Hør trykker også de romantiske bildene fra bryllupet.

- Rett og slett magisk. Hvis man drømmer om hvordan noe virkelig kan være, så ble denne drømmen akkurat til virkelighet, forteller Frithjof Wilborn til Se og Hør.

Tina Thompson - nå Wilborn - er gravid i syvende måned. Tidligere har de to stått fram med historien om hvordan de mistet sine ufødte tvillinger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frithjof fridde på Bali  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer