Giftet seg med sin unge kjæreste

Eirik Verås Larsen fikk «ja» fra sin 11 år yngre forlovede.

BLE MANN OG KONE: Kajakk-esset Eirik Verås Larsen giftet seg med vakre Mira Rosenlind Jacobsen Falch sist helg. Her forlater det nygifte paret øya Hidra utenfor Flekkefjord for å ta bryllupsbilder. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
BLE MANN OG KONE: Kajakk-esset Eirik Verås Larsen giftet seg med vakre Mira Rosenlind Jacobsen Falch sist helg. Her forlater det nygifte paret øya Hidra utenfor Flekkefjord for å ta bryllupsbilder. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske kajakkpadleren Eirik Verås Larsen (35) er vant til å hanke inn edelt metall i diverse konkurranser. Han har både OL-gull fra Athen i 2004 og OL-sølv fra Beijing i 2008.

Sist helg fikk han imidlertid ikke gullet rundt halsen, men heller trædd på fingeren. Da giftet nemlig idrettsstjernen seg med vakre Mira Rosenlind Jacobsen Falch (24) i Hidra kirke. Det skriver Se og Hør, som trykker en rekke eksklusive bilder fra bryllupet.

Bryllupet fant sted på den lille øya Hidra, som ligger utenfor OL-vinnerens hjemby Flekkefjord. Der giftet turtelduene seg i øyas åttekantede, 150 år gamle trekirke. Både Eirik og Mira er profesjonelle kajakkpadlere, og Flekkefjord Kajakklubb hyllet brudeparet med hevede årer når de kom ut fra kirken som mann og kone.

De nygifte steg deretter ombord i en ventende tresnekke og dro ut på fjorden for å ta bryllupsbilder, mens de vinket smilende til bryllupsgjestene.

«Jeg er nå en gift mann! Takk til min kone Mira og alle de fantastiske gjestene for en super fest! Nå er det bryllupsreise neste!» skrev den nygifte 35-åringen begeistret på sin Twitter-profil etter det romantiske bryllupet, ifølge Se og Hør.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robinson-paret forlovet seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer