Brandon Jenner:

Giftet seg med sin høygravide kjæreste

Brandon Jenner har mye å glede seg over om dagen.

FORLOVET: Brandon Jenner og Cayley Stoker har giftet seg. Her med Jenners mor, Linda Thompson. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Brandon Jenner og Cayley Stoker har giftet seg. Her med Jenners mor, Linda Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brandon Jenner (38) har giftet seg med sin gravide kjæreste, Cayley Stoker (33). Det avslører han på Instagram.

«Det er offisielt», skriver han til en video av seg selv og sin kjære på bildedelingstjenesten, etterfulgt av røde hjerter og diamantringer.

View this post on Instagram

It’s official ❤️💍💍❤️

A post shared by Brandon Jenner (@brandonjenner) on

Videoen har i skrivende stund fått over 90 000 visninger, og det renner over av gratulasjoner og fine ord til paret i kommentarfeltet. En av dem som har lagt igjen et spor, er Jenners ekskone, Leah James (37).

Hun har kommentert to hjerter. Overfor People blir bryllupet bekreftet.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Bekreftet forholdet i Norge

Brandon Jenner, som er sønnen til realitystjernen Caitlyn Jenner (70), og ekskona kunngjorde at de skulle skilles etter 14 år sammen og seks år som ektepar i september i 2018.

SKILT: Brandon Jenner og Leah James. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Brandon Jenner og Leah James. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den gang kom det frem at de sammen hadde kommet frem til å avslutte den romantiske delen av forholdet, men at de fortsatt ville være gode venner og familie. Duoen har en fire år gammel datter, Eva.

Seks måneder etter bruddnyheten, ble Jenner koblet til det som den gang ble beskrevet som en «mystisk kvinne». Kvinnen viste seg å være Stoker, som han nå er forlovet med.

Da 38-åringen besøkte Norge i april 2019, bekreftet han forholdet.

- Ja, jeg har møtt en jente den siste tiden. Hun er fantastisk, og jeg er virkelig lykkelig nå. Jeg er på et bra sted i livet, og jeg føler meg veldig bra, svarte han «God Kveld Norge».

BABY-FAR: Else Kåss Furuseth utforsker muligheten for å få barn med en venn i «Else om: barn». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Venter tvillinger

Det har gått fort i svingene for Jenner og Stoker. I august i fjor, fire måneder etter at Jenner bekreftet forholdet - kom det en kunngjøring.

Overfor People kunne nemlig Jenner fortelle at han og kjæresten ventet barn, og at det var tvillinger.

- Vi er tolv uker på vei nå, så nær slutten av første trimester. Vi er ekstremt forelsket, og gleder oss veldig til dette, sa han den gang.

Jenner kunne samtidig avsløre at datteren gleder seg til å få søsken.

- Vi fortalte det til henne sammen. Leah, Cayley og jeg satte oss ned sammen med henne og fortalte hva som skjer. Hun ble veldig glad. Hun gleder seg stort til å bli storesøster.

Fødselen er nå rett rundt hjørnet, da Stoker er åtte måneder på vei.

Realityprofil

Brandon Jenner er som nevnt sønn av Caitlyn Jenner, og er altså«Keeping up with the Kardashians»-søstrene Kylie (22) og Kendall Jenners (24) eldre halvbror.

Selv om han har gjort karriere som artist, og hans liv ikke preges like mye av offentligheten som resten av familien, har han medvirket flere ganger i realityserien «Keeping up with the Kardashians» tidligere.

Likevel kunne han i fjor avsløre overfor Se og Hør at han aldri har sett en eneste episode av serien.

- Jeg har ikke sett på noe av det. Jeg liker ikke å se på de seriene, for å være ærlig, sa han, før han forklarte:

- Jeg vil at mine opplevelser skal være et kult møte. Jeg føler at hvis jeg ser meg selv på tv for mye, så vil det snu hjernen min til at jeg heller bryr meg om hvordan jeg fremstår, og slik vil jeg ikke ha det.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: - Folk sier jeg ser ut som et annet menneske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer