Richard Gere:

Giftet seg med sin 33 år yngre kjæreste

«Pretty Woman»-stjernen giftet seg for tredje gang, og er lykkelig med Alejandra Silva.

<strong>GA HVERANDRE SINE JA:</strong> Richard Gere og Alejandra Silva er blitt mann og kone. De skal først ha giftet seg i en borgelig vielse i april, før de inviterte til en buddhistisk-inspirert bryllupsfest for omtrent tre uker siden. Her er de avbildet på en filmpremiere i fjor. Foto: NTB scanpix
GA HVERANDRE SINE JA: Richard Gere og Alejandra Silva er blitt mann og kone. De skal først ha giftet seg i en borgelig vielse i april, før de inviterte til en buddhistisk-inspirert bryllupsfest for omtrent tre uker siden. Her er de avbildet på en filmpremiere i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Solen strålte på de tibetanske bønneflaggene da «Pretty Woman»-stjernen Richard Gere (68) giftet seg for tredje gang.

På ranchen hans i delstaten New York sa han «ja» til spanske Alejandra Silva (35), som er bortimot 33 år yngre enn ham.

SPESIELL KJOLE: Nygifte Alejandra og Richard på forsiden av Hola! Foto: Faksimilie
SPESIELL KJOLE: Nygifte Alejandra og Richard på forsiden av Hola! Foto: Faksimilie Vis mer

Hun hadde hele tre brudekjoler – og den viktigste hadde hun arvet.

Den viktoriansk-inspirerte blondekjolen med høy hals som hun poserer med på coveret av magasinet Hola!, giftet nemlig moren hennes seg også i!

- Ekte eventyr

HOLA! kunne melde at både brud og brudgom gråt sine modige gledestårer over å få hverandre.

- Jeg er den lykkeligste mannen i universet. Alejandra er vakker, klok, følsom, morsom – og spansk, jublet Gere.

- Jeg føler det som om jeg lever i et ekte eventyr. Kjærlighetshistorien vår er den søteste, mest romantiske og mest perfekte drømmen jeg noensinne har hatt, supplerte Alejandra.

Saken fortsetter nedenfor.

Y el día ya llegó... que nervios...! And the the day has come... so very excited!!

Et innlegg delt av Alejandra Gere (@alejandra_silva__)

Spirituelle

Paret har vært kjærester i fire år, og fant hverandre i sin felles interesse for buddhismen.

Derfor var Richards ranch pyntet med tibetanske bønneflagg, og det var satt opp partytelt som var spesialimportert fra Jaipur. Flere buddhistmunker var også til stede for å velsigne det nygifte paret.

Ifølge Evening Standard ankom paret feiringen i en tuk-tuk, en motorisert versjon av en rickshaw - et vanlig fremkomstmiddel i Thailand.

Men brudens spanske opprinnelse fikk også plass i bryllupsfeiringen. Ifølge Female First danset Gere nemlig flamenco foran alle gjestene!

<strong>BLE BUDDHIST:</strong> Richard Gere fattet interesse for buddhismen allerede i 20-årene. Her med Dalai Lama og sin daværende kone, Cindy Crawford, i 1993. Foto: AP/ NTB scanpix
BLE BUDDHIST: Richard Gere fattet interesse for buddhismen allerede i 20-årene. Her med Dalai Lama og sin daværende kone, Cindy Crawford, i 1993. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Aktiv 68-åring

Alejandra har tatt ektemannens etternavn, og hun ser ikke noe problem i at han er 33 år eldre.

- Han har lovet meg minst 20 gode år. Og jeg må innrømme at han har mye mer energi enn jeg har. Han er så aktiv at det er vanskelig å følge med, sa hun til HOLA!

Og forhåpentligvis er alle gode ting tre for «Pretty Woman»-stjernen.

Tidligere har han nemlig vært i to andre ekteskap, først med supermodellen Cindy Crawford (52) på midten av 1990-tallet.

Deretter var han gift med skuespiller Carey Lowell (57). Høsten 2016 var skilsmissen sluttført, etter 14 års ekteskap.

Det var for øvrig i midten av april at bryllupsryktene for alvor begynte å svirre rundt turtelduene Richard og Alejandra.

Ifølge magasinet Hello! giftet paret seg faktisk i en borgerlig vielse i starten av april, men markerte ekteskapet med en ordentlig bryllupsfeiring med venner og familie noen uker senere - ifølge People lørdag 5. mai.

<strong>HETE FØLELSER:</strong> Richard Gere og Alejandra Silva holdt lenge en lav profil. Her ble de fanget av kameraene på ferie i Italia i juni 2015. Foto: Splash News/ NTB scanpix
HETE FØLELSER: Richard Gere og Alejandra Silva holdt lenge en lav profil. Her ble de fanget av kameraene på ferie i Italia i juni 2015. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Holdt en lav profil

Det var i november 2015 paret viste seg sammen på et offentlig arragement for første gang. Da dukket de to opp på premieren på Richard Geres nye drama, «Time Out of Mind», i Madrid.

Det forelskede paret gjorde ingenting for å skjule sine varme følelser for hverandre og flørtet åpenlyst foran kameraene på den røde løperen.

Saken fortsetter nedenfor.

Allerede i juni samme år dukket det opp bilder av dem mens de koste seg på en strand ved Italias kyst, men forholdet skal ha startet enda tidligere enn dette.

- De har datet i rundt ett år, men de er veldig private. Alejandra bytter på å bo i Madrid og på Manhattan i New York, og Richard har besøkt henne begge steder.

- De har klart å holde forholdet skjult for pressen, men alle vennene deres har visst om dem, fortalte en venn av Silva til spanske ABC sommeren 2015, ifølge E!News.com.

LES OGSÅ: Nå blir hun bestevenninnens forlover

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer