NYGIFTE: Fire måneder etter at Jeff Goldblum gikk ned på kne, giftet han seg med kjæresten Emilie Livingston. Her fra et event i New York i 2012.
NYGIFTE: Fire måneder etter at Jeff Goldblum gikk ned på kne, giftet han seg med kjæresten Emilie Livingston. Her fra et event i New York i 2012.Vis mer

Giftet seg med sin 30 år yngre kjæreste

- Jeg føler meg høyt elsket etter en magisk og fortyllende kveld, sier «Jurassic Park»-stjernen.

SEOGHØR.NO: I sommer kom nyheten om at Hollywood-stjernen Jeff Goldblum (62) hadde fridd og fått ja av sin unge kjæreste Emilie Livingston (31).

Frieriet skjedde på en romantisk ferietur til eksotiske Hawaii, og her feiret turtelduene forlovelsen på stranda.

Lørdag ble paret smidd i hymnens lenker, bekrefter Goldblums talsperson til UsWeekly.com.

- Det var en kveld fylt med kjærlighet, musikk og latter, forteller en kilde til nettstedet, og legger til at skuespilleren spilte piano og sang for sin nybakte kone under seremonien.

Fortryllende kveld

Bryllupet fant sted på kjendishotellet Chateau Marmont i Los Angeles.

- Spent på å se bildene fra fotografen, men akkurat nå føler jeg meg høyt elsket etter en magisk og fortyllende kveld på lørdag!!! skrev Goldblum under et bilde av en Champagne-flaske på Instagram, ifølge nettstedet.

62-åringen, som er kjent fra filmer som «Jurassic Park» og «Independence Day», har vært sammen med den olymiske turneren siden høsten 2011.

- Når folk møter Emilie, så sier de at hun er magisk og søt, og at de er glad på mine vegne. Jeg ville gjort alt for henne. Hun er en spektakulær kvinne, har Goldblum tidligere sagt om sin kjære.

Dette er hans tredje ekteskap. Tidligere har han vært gift med skuespillerne Patricia Gaul og Geena Davis (58).

FILMSTJERNE: Goldblum ble verdensberømt for sin rolle som dr. Ian Malcolm i den populære filmen Jurassic Park i 1993. Her fra en scene hvor han blir jaget av en Tyrannosaurus Rex.
FILMSTJERNE: Goldblum ble verdensberømt for sin rolle som dr. Ian Malcolm i den populære filmen Jurassic Park i 1993. Her fra en scene hvor han blir jaget av en Tyrannosaurus Rex. Vis mer

LES OGSÅ: Er dette tidenes bryllupsbilde?

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.