Quentin Tarantino:

Giftet seg med sin 20 år yngre kjæreste

Kultregissøren fikk sitt ja!

MANN OG KONE: Onsdag denne uken lovet Quentin Tarantino og Daniella Pick hverandre evig troskap. Bildene er fra bryllupsdagen. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Onsdag denne uken lovet Quentin Tarantino og Daniella Pick hverandre evig troskap. Bildene er fra bryllupsdagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter to år som kjærester giftet stjerneregissøren Quentin Tarantino (55) og den israelske sangeren og modellen, Daniella Pick (35), seg i en intim seremoni i Los Angeles onsdag, melder People.

Tarantino, som står bak suksessfilmer som «Django Unchained», «Pulp Fiction» og «Kill Bill», fridde til Pick i fjor sommer, og duoen holdt senere en forlovelsesfest hvor blant annet Bruce Willis (63), Uma Thurman (48) og Samuel L. Jackson (69) var blant gjestene, ifølge nettstedet.

Paret traff hverandre for første gang i 2009 da 55-åringen promoterte kultklassikeren «Inglorious Bastards».

Mens Tarantino tidligere har blitt romantisk linket til «Kill Bill»-kollegaen Uma Thurman, skuespilleren Vanessa Ferlito (37) og Courtney Hoffman (33), har hverken han eller hans nybakte kone vært gift tidligere.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ingenting kan distrahere meg

I et intervju med GQ for ni år siden, da Quentin var 46 år, avslørte han at han ville konsentrere seg om jobben de kommende årene - ikke kjærligheten.

- Når jeg lager film, gjør jeg ikke noe annet. Det handler kun om filmen. Jeg har ikke kone eller barn. Ingenting kan distrahere meg. Hele verden kan gå til helvete og briste i flammer. Jeg bryr meg ikke. Dette er mitt liv. Det er Mount Everest. Og det er kun meg og fjellet hver eneste dag.

- Jeg sier ikke at jeg ikke kommer til å gifte meg eller få barn før jeg fyller 60, men jeg har tatt et valg så langt; å gå denne veien alene. For dette er min tid. Min tid til å lage filmer, uttalte han til bladet.

For åtte måneder siden annonserte derimot Tarantino at han skal pensjonere seg etter å ha regissert to filmer til.

Daniella Pick er datter til den kjente israelske sangeren og låtskriveren Tzvika Pick (69). Selv startet Daniella sin egen sangkarriere tidlig på 2000-tallet som en duo med søsteren Sharona. De er best kjent for singelen «Hello, Hello». I 2006 ga hun ut låtene «More or Less» og «Love Me» som soloartist. Pick jobber også som modell og dukker regelmessig opp på forsiden av moteblader.

LES OGSÅ: Slik svarer Frank Løke på låtslakten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer