Giftet seg med rockekjæresten

Sofia Coppola sa ja til Thomas Mars i en enkel seremoni i på familiens eiendom i Italia.

GIFT: Sofia Coppola og Thomas Mars giftet seg denne helgen. Sammen har de to døtre. Foto: Stella Pictures
GIFT: Sofia Coppola og Thomas Mars giftet seg denne helgen. Sammen har de to døtre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerinnen og regissøren Sofia Coppola (40) giftet seg denne uken med kjæresten gjennom flere år, Thomas Mars (35). Han er vokalist i det kjente, franske rockebandet Phoenix. Bryllupet fant sted på familiens eiendom Palazzo Margherita i Bernalda i Sør-Italia.


- De hadde en enkel og rolig seremoni i hagen. Hvis de hadde ønsket et Hollywood-bryllup hadde de aldri gjort det her. Det valgte å gjøre det her fordi at det er her det er vakkert, forteller byens borgermester Leonardo Chiruzzi til AP.

Den verdensberømte faren hennes Francis Ford Coppola (72), som er mest kjent for å ha regissert Gudfaren-triologien, fulgte sin datter til alters. Sofia hadde på seg en vakker, lavendelfarget kjole designet av tunisiske Azzedine Alaia.

Blant de 80 gjestene var blant annet skuespiller Johnny Depp og regissør George Lukas å finne. Gjestene fikk servert italienske oster og lokal fisk, og den enkle bryllupskaken ble laget på det lokale bakeriet.

- De kom hit forrige uke og valgte ut en kake. Den var veldig enkel. De foretrekker det nemlig så enkelt som mulig, sier kokken.

Sofia har tidligere vært gift med den amerikanske skuespilleren og regissøren Spike Jonze (42), men de to skilte seg i 2003. Hun og den ferske ektemannen Thomas Mars har døtrene Romy (5) og Cosima (1) sammen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer