Kaley Cuoco:

Giftet seg med milliardærarving

Etter et trøblete kjærlighetsliv kunne «Big Bang Theory»-stjernen si «ja» til sin kjære.

BLE MANN OG KONE: Denne helgen giftet skuespiller Kaley Cuoco seg med Karl Cook. Foto: NTB Scanpix
BLE MANN OG KONE: Denne helgen giftet skuespiller Kaley Cuoco seg med Karl Cook. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For Kaley Cuoco (32) - kjent for sin rolle som «Penny» i TV-serien «The Big Bang Theory», har ikke kjærligheten bare vært enkel.

I september 2015 ble det kjent at skuespilleren og tennisspilleren Ryan Sweeting (30) skulle skilles etter kun 21 måneder.

To år senere, på Kaleys 32-års dag, kunne hun lykkelig kunngjøre at hun hadde blitt fridd til og hadde svart «ja» på kjæresten Karl Cooks (28) frieri.

Denne helgen ble paret offisielt mann og kone.

Nyheten delte Kaley selv på sin Instagram-konto sammen med et svart/hvitt bilde fra bryllupsdagen, hvor hun bærer buksedrakt i blonder med en tilhørende kappe.

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

A post shared by @ normancook on

Ok let’s party!!! #kcsquared 💋 💕

A post shared by @ normancook on

Ifølge det amerikanske nettstedet E News, skal bryllupsseremonien ha foregått med parets nærmeste familie og venner i byen San Diego, California.

Turbulent kjærlighetsliv

Til nettstedet har skuespilleren tidligere fortalt at hun gledet seg stort til bryllupet og til å skulle gifte seg med sin «sjelevenn».

At hun gledet seg stort, bar videoen hvor hun annonserte forlovelsen også preg av. I klippet viser en tårevåt Kaley frem forlovelsesringen, mens hun svarer et rungende «JA».

- Jeg kan ikke tro jeg er forlovet, sier hun.

Stjernen skal ha en rekke kortere forhold bak seg. I to år hadde hun et hemmelig forhold til «Big Bang Theory»-kollegaen Johnny Galecki (43). Han er også hennes kjæreste og ektemann i tv-serien «Big Bang Theory».

Deretter var hun forlovet med Josh Reznik (44) i fire måneder, før hun innledet en kort og intens romanse med «Man of Steel»-kjekkasen Henry Cavill (35).

Mistet troen på ekteskap

Få uker etter bruddet fra Cavill begynte hun å date tennisstjernen Ryan Sweeting. Et par måneder senere var paret forlovet, og få måneder etter ble de mann og kone.

Saken fortsetter nedenfor.

Ekteskapet varte imidlertid ikke mer enn knappe to år, og skal ha vært svært turbulent.

Få måneder etter at bruddet ble gjort offentlig høsten 2015, møttes Kaley og fire år yngre Karl, ifølge People. Karl som er profesjonell rytter, skal komme fra en svært suksessrik familie og skal ifølge nettstedet Popsugar være milliardarving etter sine gründerforeldre.

At Kaley skulle gifte seg igjen etter det kortvarige ekteskapet med sin eksmann, hadde skuespilleren selv ikke trodd. I et intervju med Cosmopolitan i vår, fortalte hun nemlig at selv om hun var lykkelig over forlovelsen, hadde hun ikke det samme forholdet til ekteskap lenger.

- Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle gifte meg igjen. Eksen min ødela ordet «ekteskap» for meg. Jeg giftet meg med en som forandret seg totalt. Den personen jeg endte opp med var ikke den samme som jeg møtte, sa hun og la til:

- Og jeg hadde ikke noe skyld i det - det hadde han. Jeg vet hvor mye jeg hadde å gi, og hvor mye jeg ønsket å motta tilbake, forklarte hun.

LES OGSÅ: «The Big Bang Theory»-stjerna mistet huset i brann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer