Miranda Kerr:

Giftet seg med milliardær-kjæresten i intim seremoni

Supermodellen og Evan Spiegel giftet seg hjemme hos seg selv.

GAV HVERANDRE SITT «JA»: Evan Spiegel og Miranda Kerr giftet seg lørdag 27. mai, ifølge en rekke amerikanske medier. Her er de avbildet sammen på en middag i Det hvite hus i Washington D.C. Foto: Cheriss May/NurPhoto/ NTB scanpix
GAV HVERANDRE SITT «JA»: Evan Spiegel og Miranda Kerr giftet seg lørdag 27. mai, ifølge en rekke amerikanske medier. Her er de avbildet sammen på en middag i Det hvite hus i Washington D.C. Foto: Cheriss May/NurPhoto/ NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den australske supermodellen Miranda Kerr (34) giftet seg lørdag med Snapchat-gründer og milliardær Evan Spiegel (26) i en liten seremoni.

Det skriver en rekke amerikanske medier, deriblant People, Entertainment Tonight og UsWeekly.

Bryllupet fant sted hjemme hos paret i Los Angeles lørdag kveld, og ifølge People ble bryllupsgjestene skysset til begivenheten i biler med mørke vinduer.

Og selv om Evan Spiegel er verdt mange milliarder kroner, ifølge Forbes, var vielsen i en temmelig beskjeden og privat skala. Kun omlag 40 gjester skal ha vært til stede da paret ble smidd i hymens lenker.

Brudens familie fløy til den amerikanske filmbyen fra Australia for å være til stede på den store dagen, ifølge UsWeekly.

LYKKELIGE: Evan Spiegel og Miranda Kerr ble kjent i 2014, og deretter gikk ting relativt fort. Denne helgen skal paret ha giftet seg, etter et knapt år som forlovet. Foto: AFP/ NTB scanpix
LYKKELIGE: Evan Spiegel og Miranda Kerr ble kjent i 2014, og deretter gikk ting relativt fort. Denne helgen skal paret ha giftet seg, etter et knapt år som forlovet. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

- Overdådig og smakfullt

Ifølge People foregikk forberedelsene til bryllupet i bakhagen hjemme hos paret, i den velstående Los Angeles-bydelen Brentwood.

Duoen kjøpte ifølge TMZ den felles eiendommen for 12 millioner dollar - omlag 100 millioner kroner - i fjor.

Og selv om paret valgte en noe nedtonet markering sammenlignet med visse andre kjendis-bryllup, var det hele trolig planlagt til minste detalj.

- Til å være et lite bryllup, har produksjonen vært enorm. Vielsen og mottakelsen er intime, men overdådig og smakfullt. Miranda har vært veldig involvert. Hun har veldig god smak og visste akkurat hva hun ønsket seg, sier en kilde til People.

Saken fortsetter under bildet.

STOR EIENDOM: Miranda Kerr og Evan Spiegel giftet seg på sin egen, svindyre eiendom. Det private vaktholdet rundt bryllupet var svært strengt. Foto: Splash News/ NTB scanpix
STOR EIENDOM: Miranda Kerr og Evan Spiegel giftet seg på sin egen, svindyre eiendom. Det private vaktholdet rundt bryllupet var svært strengt. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Hun er veldig skjønn. Hun er i ekstase over å gifte seg med Evan, legger kilden til om bruden.

Stjerneparet har tidligere valgt å holde kortene tett til brystet om bryllupet sitt, og foreløpig har de ikke selv kommentert vielsen.

I et intervju med Entertainment Tonight i januar, lettet imidlertid supermodellen litt på sløret om planleggingen av den store dagen.

- Det er fremgang, det er egentlig alt jeg kan si. Det er veldig spennende, sa Miranda den gang - og la til at brudekjolen hennes ble spesiallaget for anledningen.

Møttes første gang for tre år siden

Dette er andre gang Miranda Kerr står brud. Fra 2010 til 2013 var hun nemlig gift med Hollywood-stjernen Orlando Bloom (40), som hun har sønnen Flynn (6) med.

Det profilerte paret gikk imidlertid fra hverandre for omlag fire år siden, og i 2014 møtte Miranda den unge Snapchat-gründeren for første gang - på en middag for motehuset Louis Vuitton.

I 2015 ble Miranda og Evan fotografert sammen første gang, og i fjor sommer forlovet de to turtelduene seg.

Da ettbarnsmoren snakket med The Times i starten av 2017, valgte hun å røpe at hun og forloveden ønsket å vente med sex til ekteskapet.

- Jeg bruker ikke prevensjon, fortalte den australske skjønnheten til The Times, ifølge Contactmusic.com.

På spørsmål om det betyr at hun planlegger å bli mor igjen, svarte hun:

- Ikke ennå. Ikke før etter at vi har giftet oss. Kjæresten min er veldig tradisjonell. Vi kan ikke ... Jeg mener, vi venter, svarte toppmodellen ærlig den gang.

SMÅBARNSMOR: Miranda Kerr har sønnen Flynn fra ekteskapet sitt med Hollywood-stjernen Orlando Bloom. Foto: NTB scanpix
SMÅBARNSMOR: Miranda Kerr har sønnen Flynn fra ekteskapet sitt med Hollywood-stjernen Orlando Bloom. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et intervju med Net-a-porter i 2016, fortalte Miranda for øvrig at aldersforskjellen mellom henne og Spiegel slett ikke er en utfordring for dem - snarere tvert imot.

- Han er 25, men han oppfører seg som om han er 50. Han er ikke ute og fester. Han går på jobb og kommer hjem etterpå. Vi går ikke ut. Vi vil heller være hjemme, spise middag og legge oss tidlig, avslørte hun, og la til:

- På noen områder så føles han som en yngre mann. Jeg har virkelig fått det beste av to verdener.

LES OGSÅ: Slik gikk det med Mette-Marits forlover