Miranda Kerr:

Giftet seg med milliardær-kjæresten i intim seremoni

Supermodellen og Evan Spiegel giftet seg hjemme hos seg selv.

GAV HVERANDRE SITT «JA»: Evan Spiegel og Miranda Kerr giftet seg lørdag 27. mai, ifølge en rekke amerikanske medier. Her er de avbildet sammen på en middag i Det hvite hus i Washington D.C. Foto: Cheriss May/NurPhoto/ NTB scanpix
GAV HVERANDRE SITT «JA»: Evan Spiegel og Miranda Kerr giftet seg lørdag 27. mai, ifølge en rekke amerikanske medier. Her er de avbildet sammen på en middag i Det hvite hus i Washington D.C. Foto: Cheriss May/NurPhoto/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den australske supermodellen Miranda Kerr (34) giftet seg lørdag med Snapchat-gründer og milliardær Evan Spiegel (26) i en liten seremoni.

Det skriver en rekke amerikanske medier, deriblant People, Entertainment Tonight og UsWeekly.

Bryllupet fant sted hjemme hos paret i Los Angeles lørdag kveld, og ifølge People ble bryllupsgjestene skysset til begivenheten i biler med mørke vinduer.

Og selv om Evan Spiegel er verdt mange milliarder kroner, ifølge Forbes, var vielsen i en temmelig beskjeden og privat skala. Kun omlag 40 gjester skal ha vært til stede da paret ble smidd i hymens lenker.

Brudens familie fløy til den amerikanske filmbyen fra Australia for å være til stede på den store dagen, ifølge UsWeekly.

- Overdådig og smakfullt

Ifølge People foregikk forberedelsene til bryllupet i bakhagen hjemme hos paret, i den velstående Los Angeles-bydelen Brentwood.

Duoen kjøpte ifølge TMZ den felles eiendommen for 12 millioner dollar - omlag 100 millioner kroner - i fjor.

Og selv om paret valgte en noe nedtonet markering sammenlignet med visse andre kjendis-bryllup, var det hele trolig planlagt til minste detalj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer