Pamela Anderson:

Giftet seg med livvakten

- Jeg er så forelsket, jubler Hollywood-stjernen.

GIFT - IGJEN: «Baywatch»-ikonet Pamela Anderson har giftet seg for fjerde gang. Her avbildet under moteuken i Paris i september 2019. Foto: Shutterstock/ NTB
GIFT - IGJEN: «Baywatch»-ikonet Pamela Anderson har giftet seg for fjerde gang. Her avbildet under moteuken i Paris i september 2019. Foto: Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (53) har giftet seg med sin egen livvakt, Dan Hayhurst. Det bekrefter hun i et stort intervju med Daily Mail. Dette er fjerde gang Anderson gifter seg.

Bryllupet fant sted i en intim seremoni hjemme hos Anderson på Vancouver Island i Canada på julaften.

- Jeg er akkurat der jeg skal være - i armene på en mann som virkelig elsker meg, sier 53-åringen til Daily Mail.

Paret fant kjærligheten under pandemien, og har nå altså blitt mann og kone. Ingen gjester - verken venner eller familie - deltok i vielsen.

Hayhurst kommer fra samme by som Anderson i Canada. Bryllupet ble holdt på en landlig eiendom i Ladysmith som 53-åringen har kjøpt av sine besteforeldre.

- Jeg er så forelsket. Vi giftet oss på julaften med våre familiers velsignelse. Alle sammen er lykkelige på våre vegne, deler Anderson videre.

«Baywatch»-stjernens foreldre giftet seg på den samme eiendommen i sin tid.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Fjerde gang

Dette er som nevnt fjerde gang Pamela Anderson gifter seg. Hennes forrige ekteskap med filmprodusenten Jon Peters (75) vekket sterke reaksjoner for et år siden: allerede etter tolv dager annullerte de nemlig ekteskapet.

Det var overfor The Hollywood Reporter at Anderson selv bekreftet at forholdet var over i en uttalelse.

- Jeg har blitt rørt av den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å re-evaluere hva vi vil i dette livet og hva vi vil ha fra hverandre, fortalte hun den gang.

Videre forklarte 53-åringen at ekteskapet ikke var formalisert ennå, og at det derfor aldri var gyldig.

Vis mer

Stormfullt kjærlighetsliv

Pamela Anderson har litt av et turbulent kjærlighetsliv bak seg. Hun har blant annet vært gjennom tre skilsmisser.

I 1995 giftet hun seg med musiker Tommy Lee (58), etter at de kun hadde kjent hverandre i tre måneder. De fikk to sønner sammen før det hele endte i en skilsmisse i 1998.

Senere fant hun kjærligheten med musikeren Kid Rock (50). Paret ble sammen og gjorde det slutt flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006. Seremonien fant sted i St. Tropez, og ikke lenge etter gikk den tidligere supermodellen gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

Vis mer

I 2007 forelsket skuespilleren seg i pokerspilleren Rick Salomon (52), og i kjent stil tok det ikke lang tid før bryllupet sto. Det hele skjedde i Las Vegas. Kun to måneder senere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere ekteparet fant igjen tonen i 2013, og i 2014 valgte hun å gifte seg med Rick for andre gang, men igjen endte det i en skilsmisse.

Før hun overrasket alle og giftet seg med Jon Peters i fjor, var Pamela også i et høyprofilert forhold med fotballstjernen Adil Rami (35) - dette tok brått slutt i juni 2019.

Men nå er det altså livvakten Dan Hayhurst som gjelder.

Dagen før bryllupsnyheten ble kjent, annonserte for øvrig Anderson på Instagram at hun trekker seg tilbake fra sosiale medier - for godt.

I innlegget skrev 53-åringen at hun aldri har vært særlig interessert i sosiale medier, og at hun nå «har funnet seg til rette i livet». Trolig er det livvakten hun sikter til - og så gjenstår det bare å se hvor lenge ekteskapet varer denne gangen.

LES OGSÅ: Halsey overrasker med graviditet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer