Giftet seg med kona for andre gang

Ønskereprise på hjemmebane for «Venner for livet»-stjernen David Schwimmer.

FORNYET LØFTENE: «Venner for livet»-stjernen David Schwimmer og kona Zoe Buckman benyttet helgen til å fornye bryllupsløftene foran 200 gjester i London, ett år etter at de giftet seg. Foto: All Over Press
FORNYET LØFTENE: «Venner for livet»-stjernen David Schwimmer og kona Zoe Buckman benyttet helgen til å fornye bryllupsløftene foran 200 gjester i London, ett år etter at de giftet seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I rollen som Ross Geller i TV-serien «Venner for livet» ble David Schwimmer (44) kjent for sine mange skilsmisser.

Kanskje er det derfor han nå har benyttet anledningen til å fornye bryllupsløftene med kona Zoe Buckman (25), kun ett år etter at de giftet seg!

Ifølge Usmagazine.com var det over 200 gjester tilstede, inkludert «Venner for livet»-stjernen Matt LeBlanc, da Schwimmer og Buckman igjen ga hverandre sitt ja i London i helgen.

Zoe - som jobber som fotograf - fødte i mai parets første barn, datteren Cleo.

Paret møttes under innspillingen av filmen «Run, Fatboy, Run!», som Schwimmer regisserte.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem datteren på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer