Giftet seg med kjæresten etter 12 år

Christine Guldbrandsen sa ja på et slott i Frankrike.

STO BRUD: Lørdag giftet Christine Guldbrandsen seg med kjæresten André Dahl etter 12 år som kjærester. Bildet er tatt i 2006.  Foto: Stella Pictures
STO BRUD: Lørdag giftet Christine Guldbrandsen seg med kjæresten André Dahl etter 12 år som kjærester. Bildet er tatt i 2006. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter tolv år som kjærester ble Christine Guldbrandsen (27) og André Dahl (28) smidd i hymens lenker på et slott i Frankrike på lørdag. Til stede under seremonien var 95 av parets nærmeste.

- Frankrike ble valgt fordi vi ville gjøre noe litt annerledes, og lage en happening ut av giftemålet. Vi ville samle familie og venner og gjøre det til en minneverdig stund i fantastiske omgivelser, sier bruden til Dagbladet via sin manager Kjetil Fluge.

Guldbrandsen deltok i Eurovision Song Contest med sangen «Alvedansen» i 2006. Siden den gangen har hun jobbet som musikal- og soloartist.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Christine hetses på nett  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer