Giftet seg med eksen - for andre gang

Pamela Anderson og Rick Salomon annulerte sitt første bryllup i 2007. Nå prøver de igjen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste månedene har Pamela Anderson (46) funnet tilbake til eks-kjæresten Rick Salomon (44). I oktober beskrev «Baywatch»-stjernen forholdet som «bestevenner med spesielle fordeler», men nå avslører skuespilleren at de to har giftet seg - igjen.

FJERDE BRYLLUP:  Pamela Anderson og Rick Salomon var gift i 10 uker, og er gode venner, til tross for skilsmissen i 2008. Nå har de gitt ekteskapet en ny sjanse.  Foto: Getty Images Entertainment/Getty Images/All Over Press
FJERDE BRYLLUP: Pamela Anderson og Rick Salomon var gift i 10 uker, og er gode venner, til tross for skilsmissen i 2008. Nå har de gitt ekteskapet en ny sjanse. Foto: Getty Images Entertainment/Getty Images/All Over Press Vis mer

Det var under Sean Penns veldedighetsmiddag lørdag kveld at Pamela bekreftet bryllupet.

- Vi er veldig lykkelig. Familiene våre er fornøyde og det er alt som betyr noe, sier hun til nettstedet E!

SLIK VI KJENNER HENNE: Pamela Anderson slo gjennom som livredderen C J Parker i 90-tallsserien Baywatch. Da var de lange lokkene platinablonde. Foto: REX/FremantleMedia Ltd/All Over Press
SLIK VI KJENNER HENNE: Pamela Anderson slo gjennom som livredderen C J Parker i 90-tallsserien Baywatch. Da var de lange lokkene platinablonde. Foto: REX/FremantleMedia Ltd/All Over Press Vis mer

Parets første bryllup fant sted i Las Vegas i 2007 mens Pamela hadde en 1,5 times pause mellom to show hun deltok i. Men lykken ble kortvarig og etter få måneder fikk de ekteskapet annulert.

Da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i oktober, avslørte hun nemlig at hun har funnet tilbake til ekskjæresten Rick Salomon (44).

- Vi er bestevenner med spesielle fordeler... Jeg vil ikke møte noen andre... Jeg er veldig lykkelig. Vi er veldig lykkelige. Han er en fantastisk fyr, sa Pamela til Ellen DeGeneres.

Pamela Anderson var gift med artistene Kid Rock fra 2006 til 2007 og Tommy Lee fra 1995 til 1998. Med sistnevnte fikk hun sønnene Dylan og Brandon.

LES OGSÅ: Hadde vektklausul i «Baywatch»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer