Giftet seg med eks-mannen på nytt etter 26 år!

Marie Osmond ble skilt etter «psykisk mishandling» sist.

HER KOMMER BRUDEN: Det var en stolt Marie Osmond, som sa ja til sin eks-mann Stephen Craig for andre gang i sitt liv onsdag. Foto: All Over Press
HER KOMMER BRUDEN: Det var en stolt Marie Osmond, som sa ja til sin eks-mann Stephen Craig for andre gang i sitt liv onsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den amerikanske artisten og TV-stjernen Marie Osmond (51) nølte i 1982 ikke med å si ja til frieriet fra kjæresten Stephen Craig. Allerede tre år etter skiltes paret fra hverandre, etter det Marie kalte «psykisk mishandling».

Men 26 år senere ser Marie ut til å ha tilgitt eks-mannen alle gamle synder, etter at de to på onsdag giftet seg på nytt i Las Vegas.

Marie Osmond - som i tillegg til sitt musikalske samarbeid med broren Donny også er kjent som deltaker i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» - tok ifølge nettsiden Radaronline.com opp igjen kontakten med Stephen, etter at hun i 2007 skilte seg fra sin andre ektemann, Brian Bosil.

Store deler av Marie og Stephens familie, inkludert deres 26 år gamle sønn fra den første ekteskapsperioden, Stephen, var tilstede i bryllupet.

Marie Osmond har også sju barn fra sitt andre ekteskap.

- Jeg har blitt velsignet. Jeg elsker livet mitt, mine fans, min familie og mest av alt mine åtte barn, skrev hun på Twitter onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Prins William nektet å signere ektepakten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer