Giftet seg med drømmemannen

- Jeg har alltid drømt om en fransk familie, sier filmstjernen.

NÅ ER DE GIFT: Natalie Portman skal ifølge People ha giftet seg med sin kjæreste Benjamin Millepied lørdag. Foto: All Over Press
NÅ ER DE GIFT: Natalie Portman skal ifølge People ha giftet seg med sin kjæreste Benjamin Millepied lørdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fem måneder etter at «Black Swan»-stjernen Natalie Portman (31) og hennes kjæreste Benjamin Millepied (35) dukket opp med forlovelsesringer under Oscar-utdelingen i Los Angeles, har paret giftet seg.

Seremonien gikk ifølge People av stabelen på kyststripen Big Sur i California lørdag kveld.

Paret har vært sammen siden de møttes under innspillingen av «Black Swan» i 2009, hvor franske Millepied jobbet som koreograf.

I 2011 fikk de sønnen Aleph (14 mnd.) sammen.

Portman har tidligere sagt at hun alltid har drømt om en fransk ektemann.

- Jeg bodde i Paris da jeg var 12 og faren min ga meg navnet Natalie etter en en sang av Gilbert Becaud. Alt i livet mitt har pekt mot at jeg skal få meg en fransk familie, sa hun nylig til det franske bladet Madame Figaro, ifølge People.

Blant kjendisgjestene i bryllupet, var den tidligere «Hjemme Alene»-stjernen Macaulay Culkin, som i forrige uke slo tilbake mot rykter om at han er avhengig av heroin.

- De har vært venner i flere år, sier en kilde til Us Weekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Portman kaster klærne for Dior

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer