NÅ ER DE GIFT: Channing Tatum og Jenna Dewan kunne lørdag feire sin første dag sammen som mann og kone. Dette bildet er tatt under fjorårets Teen Choice Awards i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
NÅ ER DE GIFT: Channing Tatum og Jenna Dewan kunne lørdag feire sin første dag sammen som mann og kone. Dette bildet er tatt under fjorårets Teen Choice Awards i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer

Giftet seg med drømmedama

Filmstjernen fikk endelig svaret han har ventet på...

Publisert
SEHER.NO: Channing Tatum (29) har det siste året gjort braksuksess i Hollywood med roller i filmer som "Step Up 2: The Streets", "Public Enemies" og "G.I. Joe".

Men lørdag fikk han omsider hovedrollen i noe han lenge har drømt om - sitt eget bryllup.

Enoturage-stjernen Emanuelle Chriqui og skuespilleren Haylie Duff var blant bryllupsgjestene i Church Estates Vineyards i Malibu, California.

Tatum giftet seg ifølge Us Magazine med sin kjæreste - skuespilleren og den tidligere "Skal vi danse"-deltakeren Jenna Dewan (28) - i samme kirke som popartisten Fergie og skuespilleren brukte under sitt bryllup i januar.

- De elsker hverandre utrolig mye. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med Channing. Han er en utrolig fyr, sier Jennas far Darryl til Us Magazine.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Blåser liv i bryllupsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer