HEMMELIG SEREMONI: En måned etter at hun giftet seg i en intim seremoni med manager-kjæresten Tim Witherspoon i Costa Rica venter Kelly Rowland sitt første barn.  Foto: radaronline.com / Splash News/Al
HEMMELIG SEREMONI: En måned etter at hun giftet seg i en intim seremoni med manager-kjæresten Tim Witherspoon i Costa Rica venter Kelly Rowland sitt første barn. Foto: radaronline.com / Splash News/AlVis mer

Giftet seg med barn i magen

Kelly Rowland var gravid da hun sa ja til Tim Witherspoon.

SEOGHØR.NO: I midten av mai sto Kelly Rowland (33) hvit brud på Costa Rica da hun sa ja til manager-kjæresten Tim Witherspoon.

Seremonien var hemmelig og popstjernen avslørte nyheten om bryllupet på Instagram da hun delte et bilde av seg selv i brudekjole.

Nå kommer 33-åringen med nye avsløringer på sosiale medier. Tirsdag delte hun et bilde av et par store og et par bittesmå joggesko.

- I’ll be stuntin like my daddy…skrev hun under bildet.

Babynyheten kom som en stor overraskelse for fansen og gratulasjonene har haglet i kommentarfeltet. Stjernene er som regel over tre måneder på vei når de avslører svangerskap - noe som betyr at Kelly var gravid da hun sa ja til kjæresten.

Svangerskapet hindret heller ikke Kelly fra å spille på formene og stjernen var kveldens frekkeste på Billboard Awards i slutten av mai.

Når Rowland har termin er foreløpig ukjent. Det samme er kjønnet på barnet, men skal man dømme ut i fra fargen på skoene blir det kanskje en gutt for Tim og Kelly.

LES OGSÅ: Gjenforent i bryllup etter sjokk-krangel