Giftet seg med 46 år yngre kvinne

- Det hele skjedde ganske spontant, sier Dick Van Dyke.

GIFTET SEG: Dick Van Dyke giftet seg med 46 år yngre Arlene Silver. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Dick Van Dyke giftet seg med 46 år yngre Arlene Silver. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Dick Van Dyke (86) giftet seg 29. februar med den 46 år yngre make up-artisten Arlene Silver (40).

Giftermålet skal ha vært av det spontane slaget.

- Jeg liker ikke å være ensom. Jeg trenger å ha en livspartner, og jeg har funnet den perfekte kvinnen. Det hele skjedde ganske spontant, vi tenkte at skuddårsdagen var en fin dag å gjøre det på, sier Van Dyke til RumorFix.

Silver mener hun har funnet en fantastisk mann.

- Han er den gladeste personen jeg har møtt. Humøret hans er smittsomt, han synger og nynner konstant, og er alltid i godt humør, sier hun.

Dick Van Dyke er blant annet kjent fra filmen «Mary Poppins», samt TV-seriene «Scrubs» og «Diagnose: Mord» - som begge er sendt i Norge.

Han giftet seg første gang i 1948 med Margie Willett. Ekteskapet varte i 40 år, før han i 1986 innledet et forhold til Michelle Triola. Hun døde av kreft i 2009.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kona har bedt om skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer