Dennis Quaid og Laura Savoie:

Giftet seg med 39 år yngre kjæreste

Stjerneparet deler detaljer om det hemmelige bryllupet.

NÅ ER DE GIFT: Overfor People bekrefter Hollywood-stjernen Dennis Quaid og 39 år yngre Laura Savoie at de har giftet seg. Her er de to avbildet i november 2019. Foto: NTB Scanpix
NÅ ER DE GIFT: Overfor People bekrefter Hollywood-stjernen Dennis Quaid og 39 år yngre Laura Savoie at de har giftet seg. Her er de to avbildet i november 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober i fjor kom nyheten om at Hollywood-stjernen Dennis Quaid (66) hadde forlovet seg med sin 39 år yngre kjæreste Laura Savoie (27).

Frieriet hadde Quaid planlagt i over halvannen måned, før han gikk ned på kne på Oahu, Hawaii, og fikk et ja fra sin kjære. Frieriet fant sted etter at duoen hadde vært sammen i et knapt halvår.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Nå avslører imidlertid stjerneparet at de har giftet seg.

Overfor People røper det nygifte paret at vielsen fant sted i all hemmelighet 2. juni på en resort ved havet i Santa Barbara i California.

Det var nemlig bare en prest til stede da de omsider fikk gitt hverandre sine ja og utvekslet gifteringer fra luksusmerket Bulgari.

- Det var vakkert, forteller Quaid til People.

Måtte utsette bryllupsplanene

Opprinnelig hadde stjerneduoen planer om å gifte seg i begynnelsen av april på Hawaii, og senere ha en egen mottakelse for familie og venner i Nashville. Grunnet coronaviruset ble de imidlertid nødt til å utsette de opprinnelige planene sine.

Til tross for at vielsen ble noe annerledes enn de hadde sett for seg, legger ikke Quaid skjul på at han likte synet av bruden sin.

- Å bare se inn i øynene hennes, hun var den mest fantastiske bruden, forteller Quaid som hadde på seg en dress fra designermerket Hugo Boss på den store dagen.

Bruden på sin side hadde på seg en brudekjole fra Chosen By One Day og bar på en bukett bestående av roser og calla-liljer, satt sammen av S.R. Hogue & Co.

Quaid og Savoie møttes for aller første gang på et forretningsarrangement før de begynte å date i mai 2019. Overfor People beskriver Hollywood-stjernen møtet med sin nåværende kone som «kjærlighet ved første blikk».

- Jeg bare elsker den hun er som person. Hennes karakter, intelligens og selvfølgelig hennes skjønnhet. Og hennes syn på verden, fortsetter han.

Savoie på sin side insisterer på at hun aldri har møtt noen som er så forelsket i livet som ektemannen. Overfor People forklarer hun at det å oppleve livet med noen som Quaid er inspirerende.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Bryr seg ikke om aldersforskjellen

Som nevnt er aldersforskjellen mellom Hollywood-stjernen og Savoie på 39 år. Dette har ført til at duoen har fått en rekke negative kommentarer slengt etter seg, men det gir de imidlertid selv blaffen i.

- Nei, det bryr vi oss ikke om. Jeg var ikke på utkikk etter en aldersforskjell eller noen som var mye yngre enn meg. Man har ikke kontroll over hvem man forelsker seg i, har Quaid tidligere fortalt til The Guardian, ifølge Contact Music.

- Jeg forelsker meg ikke lett, og kan ikke ta innover meg hva andre måtte mene om dette. Jeg har vært gift tre ganger og dette er siste ekteskap. Det vet jeg. Jeg føler jeg har en ekte partner i livet nå, la han til.

Som Hollywood-stjernen, som har spilt i filmer som «The Parent Trap», «The Day After Tomorrow», «Soul Surfer» og «A Dog's Purpose», selv påpekte, har han vært gift tre ganger tidligere.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

Tre tidligere ekteskap

Fra 1978 til 1983 var hans kone skuespilleren P. J Soles (69), før han i 1988 forelsket seg i stjerneskuddet Meg Ryan (58). Sammen ble de et av filmbyens hotteste par. Duoen giftet seg i 1991 og året etter kom sønnen Jack (28) til verden.

Ekteskapet holdt i ti år før det ble et bittert brudd med utroskapsanklager begge veier. I dag har de to eksene klart å begrave stridsøksen.

I 2004 giftet Quaid seg med eiendomsmekleren Kimberly Buffington (49), og sammen har de tvillingene Thomas Boone og Zoe Grace (12).

Også dette ekteskapet var turbulent med flere brudd og gjenforeninger, og sommeren 2016 søkte Dennis om skilsmisse fra kona for tredje gang.

Laura Savoie har på sin side tidligere vært kjæreste med «Entourage»-skuespiller Jeremy Piven (54).

LES OGSÅ: - På middag med eksens nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer