Giftet seg med 27 år yngre kjæreste

- De ble enige om å bare invitere familie og noen få venner, sier en kilde nær det nygifte paret.

GJORDE DET SLUTT: I 2009 ble det slutt mellom Paul Weller og Samantha Stock. Samtidig fant han tonen med en av sine egne korister. Foto: STELLA PICTURES
GJORDE DET SLUTT: I 2009 ble det slutt mellom Paul Weller og Samantha Stock. Samtidig fant han tonen med en av sine egne korister. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: I 2009 ble det kjent at rockestjernen Paul Weller (52) hadde brutt med sin kjæreste gjennom 13 år, Samantha Stock (39). Samtidig fant han tonen med sin egen korist, Hannah Andrews (25).

- Det er selvsagt veldig trist og ubehagelig at forholdet deres har brutt sammen, sa en talsmann for Weller til The Sun den gang.

Fembarnsfaren begynte å utvikle følelser for Hannah mens han jobbet med sitt nye solo-album. Selv sang hun på syv spor på «22 Dreams», i tillegg til at hun medvirket i 51-åringens turnéband. Forrige uke giftet de to seg i Capri i Italia, skriver den engelske avisen.

Bare en håndfull av parets familie og venner var til stede under den romantiske seansen.

- Paul ville ikke ha et offentlig bryllup. Han og hannah ble enige om å bare invitere familie og noen få venner. De ville ikke gjøre bryllupet til noe stort, sier en kilde til The Sun.

Paul og Hannah forlovet seg i april i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Jeg synger ikke selv