Giftet seg med 25 år yngre Mellody

George Lucas fikk ja etter seks år.

SA JA: Paret møttes under en konferanse i 2006. Denne helgen giftet de seg, skriver UsMagazine. Foto: UPI
SA JA: Paret møttes under en konferanse i 2006. Denne helgen giftet de seg, skriver UsMagazine. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Star Wars»-regissør George Lucas (69) giftet seg med den 25 år yngre forretningskvinnen Mellody Hobson (44) lørdag denne helgen, skriver UsMagazine.

Paret møttes under en konferanse i 2006, og forlovet seg tidligere i år.

Flere av parets kjendisvenner var til stede i bryllupet, og delte bilder fra bryllupet via sosiale nettsteder. Blant dem var skuespiller Samuel L. Jackson (64), som spilte Mace Windu i tre av Lucas' «Star Wars»-filmer:

«La oss gi Master George Lucas og hans brud Mellody en galaktisk «shout out» på deres bryllupsdag! Gratulerer!», tvitret 64-åringen.

Hobson jobber også i filmbransjen, som styreleder for animasjonsavdelingen til filmselskapet Dreamworks. Dette er hennes første ekteskap, mens Lucas har vært gift én gang tidligere - med filmklipper Marcia Lou Griffin, som han var gift med fra 1969 til 1983.

Lucas og Griffin har adoptivdatteren Amanda Lucas (31) sammen. «Star Wars»-regissøren har også adoptivbarna Katie (25) og Jeff (20).

LES OGSÅ: Gift syv måneder etter at de brøt forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer