Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Giftet seg - igjen

Stjerneparet skal endelig være gift på papiret.

GIFT: Hollywood-paret Travis Barker og Kourtney Kardashian har giftet seg for andre gang. Foto: Backgrid USA / NTB
GIFT: Hollywood-paret Travis Barker og Kourtney Kardashian har giftet seg for andre gang. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av april meldte kjendisnettstedet TMZ at stjerneparet Kourtney Kardashian (43) og Travis Barker (46) hadde tatt forholdet et steg videre og giftet seg.

Bryllupet fant sted midt på natten i et kapell i Las Vegas, som også går under navnet Sin City, bare timer etter at Barker opptrådte live under årets Grammy-utdeling.

Til tross for at en rekke kilder til paret hevdet overfor nettstedet at de hadde en ekteskapslisens, viste det seg imidlertid å ikke stemme. Noe som også betydde at ekteskapet var ugyldig, frem til nå.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Nå skal nemlig duoen endelig være gift på papiret, melder TMZ. Ifølge en kilde giftet TV-stjernen og trommeslageren seg lovlig i Santa Barbara med noen få venner og familiemedlemmer til stede.

MANN OG KONE: Kourtney og Travis skal endelig være gift på papiret. Foto: Backgrid USA / NTB
MANN OG KONE: Kourtney og Travis skal endelig være gift på papiret. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer

- De måtte bli gift på lovlig vis før det store italienske bryllupet deres, som skjer veldig snart, sier kilden overfor nettstedet, og fortsetter:

- Alle detaljene er satt og hele familien, inkludert alle barna, er veldig spent.

LES OGSÅ: Tok med ny flamme på eksens premiere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer