Serena Williams og Alexis Ohanian:

Giftet seg i stjernespekket seremoni

Kim Kardashian og Eva Longoria var blant gjestene som strålte på tennisstjernens store dag.

CELEBERT BRYLLUP: Superstjerner som Eva Longoria og Kim Kardashian var blant gjestene i bryllupet til Serena Williams og Alexis Ohanian (midten) torsdag kveld. Foto: Splash News/ NTB scanpix
CELEBERT BRYLLUP: Superstjerner som Eva Longoria og Kim Kardashian var blant gjestene i bryllupet til Serena Williams og Alexis Ohanian (midten) torsdag kveld. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne uken ble det kjent at tennisesset Serena Williams (36) og Reddit-gründer Alexis Ohanian (34) etter alt å dømme skulle gifte seg i New Orleans på torsdag.

Og dét viste seg å stemme, skriver People.

Turtelduene gav hverandre sine «ja» på byens kunstsenter for samtidskunst torsdag kveld, og en rekke berømte gjester overvar begivenheten.

Superstjerner som Beyoncé, Kim Kardashian, Eva Longoria og ektemannen José Bastón, samt Serenas tenniskollega Caroline Wozniacki og hennes forlovede, basketballspiller David Lee, var blant de inviterte.

Saken fortsetter under bildene.

Vielsen fant sted dagen etter at paret arrangerte en eksklusiv øvelsesmiddag på restauranten Meril i New Orleans. Restauranten drives av kjendiskokken Emeril Lagasse, og tilbyr en rekke fristende retter.

Fra fødsel til bryllup

Det stjernespekkede bryllupet gikk av stabelen knappe tre måneder etter at paret kunne juble over å ha blitt foreldre for første gang, da datteren Alexis Olympia kom til verden.

De nygifte, og relativt nybakte foreldrene, hadde vært forlovet siden desember 2016.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer