Anna Faris:

Giftet seg i skjul

Skuespiller Anna Faris deler en aldri så liten gladmelding med fansen.

GLADMELDING: Skuespiller Anna Feris deler gladmelding fem år etter skilsmissen med Chris Pratt. Foto: Matt Baron/REX/NTB
GLADMELDING: Skuespiller Anna Feris deler gladmelding fem år etter skilsmissen med Chris Pratt. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

Høsten 2017 kom nyheten om at skuespillerparet Anna Faris (44) og Chris Pratt (42) skulle skilles, etter det som hadde vært et åtte år langt ekteskap.

Paret deler sønnen Jack (8) sammen, og etter skilsmissen søkte de om felles foreldreansvar.

Mens Pratt på sin side giftet seg på nytt i 2019 med Katherine Schwarzenegger (31), har Anna Faris datet den amerikanske produsenten Michael Barrett (51) siden 2017.

Nå har paret tatt forholdet ett steg videre.

Hemmelighetsfull

I sin egen podkast «Anna Faris is unqualified», gjengitt av People, avslører nemlig «Scary Movie»-stjernen at hun har giftet seg med Barrett.

«POSTER GIRL»: Zara Larsson snakker om ny musikk, Kygo og den nye kjæresten, som dukker opp i en fersk musikkvideo. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg ser meg rundt ... forloveden min, sant - han er nå ektemannen min. Ja, vi har giftet oss. Det var fantastisk, sier hun i podkasten, ifølge magasinet.

Dermed var katten ut av sekken - skuespilleren hadde holdt det hele hemmelig for omverdenen fram til nå. Hun sparer riktignok på detaljene, og sier ingenting om når bryllupet fant sted.

Hun røper imidlertid at det ikke ble noen stor feiring.

- Det var vet et lokalt rådhus i Washington (staten, journ.anm.), sier hun videre.

Røpet gladnyhet på tv

Det var i fjor vår det ble kjent at Faris hadde forlovet seg med kjæresten. Det bekreftet hun selv overfor James Corden (42), da hun gjestet talkshowet hans «The Late Late Show with James Corden», ifølge People.

Bekreftelsen kom etter at Corden påpekte den «utrolige» ringen hun hadde på fingeren.

- Hvem gifter du deg med? Mark Zuckerberg? Rockefeller?, spøkte han, før han videre gratulerte henne med forlovelsen.

SKILT: Anna Faris var tidligere gift med Chris Pratt. Her er eksparet avbildet i 2017. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB
SKILT: Anna Faris var tidligere gift med Chris Pratt. Her er eksparet avbildet i 2017. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB Vis mer

Prøvde hardt

Som nevnt var Faris tidligere gift med Marvel-stjernen Chris Pratt. Da skilsmissen ble kjent i 2017, skrev Pratt følgende på sin egen Facebook-profil:

«Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet. Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre», skrev han den gang.

Det skulle likevel ikke ta mer enn et halvannet år før «Guardians of the Galaxy»-skuespilleren satte ring på fingeren til sin nåværende kone, Katherine Schwarzenegger. Et halvt år senere giftet de seg.

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg med deg. Stolt av å leve dristig i troskap med deg. Nå kjører vi på!», skrev Pratt til et bilde av seg og forloveden, da det ble kjent at paret skulle gifte seg.

LES OGSÅ: Forlovet fem måneder etter eksmannens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer