Giftet seg i romantisk seremoni

Skuespilleren feiret kjærligheten på Malibu lørdag.

LYKKELIG GIFT: Tyler Stanaland og Brittany Snow ga hverandre sine ja lørdag. Her under fjorårets Emmy Awards. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Tyler Stanaland og Brittany Snow ga hverandre sine ja lørdag. Her under fjorårets Emmy Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for denne vanskelige situasjonen verden står overfor, lever fortsatt kjærligheten i beste velgående. «Pitch Perfect»-stjerne Brittany Snow (34) fikk sin Tyler Stanaland (29) lørdag, får The Knot bekreftet av en representant for paret.

Paret ga hverandre sitt ja under en romantisk, utendørs seremoni for bare de nærmeste.

Fridde i fjor

Bryllupet fant sted ett år etter frieriet, som paret selv offentliggjorde i sosiale medier.

- For noen uker siden sa jeg «ja» omtrent en million ganger til mannen fra mine villeste og vakreste drømmer, skrev Snow under bildet.

- Jeg klyper meg fortsatt i armen og takker lykkestjernene mine for den mest ekte følelsen jeg noensinne har hatt. Takk Tyler for den lykkeligste dagen i mitt liv, og for å ikke fri i denne skumle, tomme restauranten, avsluttet hun innlegget.

Også Stanaland, som jobber som eiendomsmegler, delte den gledelige nyheten på Instagram, og fortalte at de hadde feiret forlovelsen med venner og familie.

- Jeg vet ikke hvordan jeg ble så heldig, og jeg vet ikke om jeg virkelig forsto hva kjærlighet var før jeg møtte deg. Alt forandret seg da vi møttes. Du er den vakreste, mest intelligente, omtenksomme, kjærlige og fantastiske mennesket, og jeg kunne ikke vært mer begeistret over livet med deg, skrev han.

Sendte pappavits

Nå er de altså mann og kone, to år etter at de først møttes. De hadde felles venner og bodde begge i California, men kjærlighetshistorien begynte på den moderne måten - nemlig at Stanaland sendte Snow en melding på Instagram.

- Jeg sendte henne en melding med den flaueste sjekkereplikken. En pappavits. Jeg er veldig overrasket over at vi skal gifte oss, fortalte eiendomsmegleren til The Knot i forkant av bryllupet.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Paret har ikke selv lagt ut noen glimt fra bryllupet i sosiale medier, ei heller kommentert ekteskapet. Stanaland har dog lagt ut et bilde på historiefunksjonen som viser ham og det som kan se ut som kamerater i et basseng.

Snow og Stanaland har tidligere lagt ut en rekke romantiske bilder av hverandre på Instagram, og er ikke redde for å dele kjærligheten med følgerne sine. Snow hadde bursdag tidligere denne uken, og da la hennes daværende forlovede ut et bilde av at han omfavner henne og skrev at han var takknemlig for henne.

LES OGSÅ: «Ex on the Beach Norge» - dette gjør de nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer