GIFTET SEG: Stjerneparet Andy Samberg og Joanna Newsom ble lørdag smidd i Hymens lenker i Big Sur i California, ifølge UsWeekly. Her er paret avbildet på en filmprisutdeling i februar. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: Stjerneparet Andy Samberg og Joanna Newsom ble lørdag smidd i Hymens lenker i Big Sur i California, ifølge UsWeekly. Her er paret avbildet på en filmprisutdeling i februar. Foto: Stella PicturesVis mer

Giftet seg i regn og vind

Stjerneparet Joanna Newsom og Andy Samberg var litt uheldige på bryllupsdagen.

SEOGHØR.NO: Lørdag giftet stjerneartist Joanna Newsom (31) og skuespiller Andy Samberg (35) seg i Big Sur i California. Det bekrefter flere kilder til UsWeekly.


I likhet med «Batman»-stjernen Anne Hathaway, som giftet seg med Adam Schuman i spetember i fjor, valgte paret å legge bryllupet til naturområdet Big Sur i California.

Dessverre var de ikke like heldige med været, da dagen var både regn- og vindfull ifølge All Over Press. Heldigvis klarnet det opp rett før solnedgang, noe som kanskje er et godt jærtegn for deres gryende ekteskap?

LANDLIG: Paret skal ha giftet seg her på Post Ranch Inn lørdag. Foto: All Over Press
LANDLIG: Paret skal ha giftet seg her på Post Ranch Inn lørdag. Foto: All Over Press Vis mer

Newson og Samberg, som har vært sammen i fem år, gav hverandre sitt «ja» på Post Inn Ranch, foran familie og celebre venner som Justin Timberlake og Jessica Biel.

KJENDISVENNER: Andy Samberg har også jobbet med musikk med Justin Timberlake. Her er han og Joanna på et Timberlake-arrangement i mai.   Foto: All Over Press
KJENDISVENNER: Andy Samberg har også jobbet med musikk med Justin Timberlake. Her er han og Joanna på et Timberlake-arrangement i mai. Foto: All Over Press Vis mer

UsWeekly avslørte parets forlovelse i februar i år.

- Han likte musikken hennes og gikk på konsertene. Han var skikkelig forelsket i henne, uttalte en venn av paret den gang.

Mens Samberg er kjent for roller i komedier som «Friends With Benefits» og «That's My Boy», samt humorprogrammet «Saturday Night Live», er Newsom berømt for sine sjelfulle sanger.

- Vi har faktisk snakket om å samarbeide.

- Men vi fant ut at fansen hennes sannsynligvis ville drepe meg mens jeg sov. Det hun gjør er så vakkert og viktig, fortalte Samberg - som har laget tullete musikkvideoer på «SNL» - nylig til Glamour magazine.

LES OGSÅ: Nå har de giftet seg